Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Program za smanjenje težine MP3-ca
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Program za smanjenje težine MP3-ca

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Program za smanjenje težine MP3-ca
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2005 u 19:35
Evo ja sad idem tražit i nadam se da ću nać, a ako vi znate napišite link za download, hvala
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 01:37
"tezine mp3-ca" <----- ?!?
Ja ih imam 20kg, kako da smanjim na 17kg...
Mislis velicine mp3 fajlova ili sta?!?
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 06:50
Program se zove Waver a mozes ga skinuti sa http://www.waver-converter.com/ .  Trenutna verzija je 2.95 a program je shareware i trebace ti registracioni kod i ime da bi ga mogao koristiti i nakon 30 dana. Mozes ga naci ( mislim na kod i ime ) na stranicama tipa http://www.crackfind.com/ . Trebace ti i Lame codec. Upisi to u Google i naci ces ga. Pod opcijama smanji na 48 ili 56 kbps i na 22050Hz i zvuk ce ti biti sasvim dovoljno dobar na mobilnom telefonu. Meni je odlican na SE K700i i dovoljno je glasan. Da, zaboravio sam da program ima srpski prevod na latinici kojeg mozes skinuti sa tog sajta sa kojeg ces kinuti i program. A joj ala sam se raspisao... Nadam se da si svatio i da ce ti se svideti. Pozdrav!
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 14:01

Hvala ti Nidzom

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

"tezine mp3-ca" <----- ?!?
Ja ih imam 20kg, kako da smanjim na 17kg...
Mislis velicine mp3 fajlova ili sta?!?

Ako stvarno neznaš o čem se radi bolje se zapitaj u svoje mentalne sposobnosti, ti si rekao veličine, "onda ti ja imam 20 metara mp3-ca, kak da smanjim na 17metara", nadam se da sada znaš o čem se radi

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 13:27
Nema na cemu J.U.R.A! I drugi put!
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 15:01
Nije los ni Easy CD-DA Extractor. Ima u sebi converter iz bilo kog formata u bilo koji. Naravno biras bitrate koji ti odgovara. 
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 18:14
Mislim da se to moglo radit i s programom Audacity.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.