Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROCESORI (IZBOR)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROCESORI (IZBOR)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROCESORI (IZBOR)
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 23:39

Zanima me vaše mišljenje o ovim procesorima.AMD Sempron ,AMD Athlon 64 ,INTEL Celeron ,INTEL P4 .Šta imate vi? Vaša iskustva? Vaš odabir?Vaši predlozi? I na kraju mišljenje pravih majstora za procesore.

Ažurirao ZoranMM
NO PROBLEMO
Na vrh
M4st3r Phr34k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M4st3r Phr34k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 22:16
Hmmmm,Intel Celeron je već odavno stvar prošlosti i može ga se naći samo još u tzv. konfiguracijama za 5 razred(znači ništ koristi).Nedavno se pojavio i Amd Sempron,(također nije hvale i spomena vrijedan)ništa posebno, možda samo pokušaj Amd-a da spere ljagu sa svog imena podvalivši onim mulcima u Maleziji, koji svoje trgovine imaju na štandovima sjeb... Athlon Barton procesore. Što se tiče Athlona 64, procesor je stvarno vrhunske kvalitete i performansi i po mom mišljenju tuče Pentium 4 i to dosta(samo nažalost, prema mojim istraživanjima, za sada još nije napravljena dovoljno stabilna matična ploča koja bi mogla izdržati sve one zadatke koje Athlon 64 može s lakoćom obaviti).Pentium 4,ah taj dugo opjevani,prenapuhani junak koji svojom cijenom nažalost nije dostupan svima(nesrazmjer cijene i performansi)jer za manje novaca može se recimo kupiti Athlon Barton 2500xp+ Mobility, koji je po meni jedan od najboljih procesora ikada napravljen.San svakog ljubitelja overclockanja,ta beba je u mom kućištu izdržala brojna maltretiranja i nakon što sam ga jednom digao s 1,8GHz na 2,8 GHz i prošao mi je 72 sata neprekodnog testiranja,naprosto sam se zaljubio.
Moja konfiguracija je:
Athlon Barton 2500xp+ Mobility
Gigabyte GA7N400 Pro 2 m/b
Corsair 1,5 Gb memorije na 3200/400Mhz
Ati Radeon 9600Pro 256mb
HDD Seagate 200Gb 7,200
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 08:38
Bio je već topic na ovu temu,no dobro...s ovim gore u načelu se slažem.ALI-sempron je nedostojna zamjena AthlonXP procesora,ako imaš ne mjenjaj.Sempron64 je pak budget verzija za 64 bitnu konfiguraciju temeljenu na starijem s754,i čini se u redu odabir za one s ograničenim budžetom.Matične za Athlon64 procesore su odavno sazrile(par biosa je ispravilo boljke čak i kod asusa,dok je DFI nForce4 od početka bio u redu) tako da je to najbolji odabir koji se može napravit.S određemim steppinzima venice procesora ljudi postižu 3GHz s zračnim hlađenjem.AthlonXP mobility,isto ko i svi bez sufiksa 64 su stvar prošlosti,tako da u socketA nema smisla ulagati.Ja isto imam AXP i iza božića jedva čekam da ga izbacim jer je hendiked za moju grafičku,mada je overklokiran na  2300MHz.
Nego,kakav to corsair imaš?Value Select ili nešto pošteno?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 11:30
Koliko znam serviseri kazu da dok je atlona bice i posla za njih !!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.