| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Proc? Aka Why ? (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Proc? Aka Why ? (1987)Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2013 u 18:56 |
|
Proc? (1987) * W h y ? * ![]() IMDb Režija: Karel Smyczek Scenarij: Radek John Žanr: Drama Jezik: Češki Država: Čehoslovačka Trajanje: 86 min Jirí Langmajer ... Jirka Pavlína Mourková ... Marie Pavel Zvaric ... Petr Martin Dejdar ... Sury Jan Potmesil ... Milan Daniel Landa ... Pavel Milos Kohout ... Football Manager Adolf Kohut ... Stupka Eva Lecchiová ... Stupková Karel Pospísil ... Inspector Martin Sobotka ... Michal Rostislav Stepanek ... Prda Film 'Proc?' govori nam o negativnim utjecajima nogometnog huliganizma. Priča je inspirirana istinitom pričom iz 1985 godine u kojoj grupa mladih ljudi, nogometni navijači čehoslovačke Sparte, putujući vlakom sa utakmice i potaknuti navijačkim adrenalinom postane nasilna, ne samo prema putnicima vec i demoliraju vlak. N A G R A D E: 1990: Pilsen Film Festival Karel Smyczek, dobitnik nagrade Golden Kingfisher Prevod je uradio veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |