Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA

Odgovori Odgovori Stranica  123 52>
Korisnik
Poruka
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 22:27
Pokusavam da postavim prevod ali izbaci mi ovo:

Ažurirao morph.kuja - 28.Rujan/Sep.2010 u 22:27
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 22:40
Originalno postovano od strane morph.kuja morph.kuja piše:

Pokusavam da postavim prevod ali izbaci mi ovo:

Isti problem i kod mene.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 23:07
eto odvojio sam temu od problemi sa forumom, jer je sad u pitanju sajt. Nadam se da će se brže rešiti problem.
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 23:30
Opet moja greška. Radio sam nešto što mi je darije rekao pa sam ičito i nešto sjebao. Idem se sada odmah baciti na riješavanje problema.

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 23:49
Mislim da sa sam riješio problem.

Takodjer poboljšana je forma prilikom dodavanja TV serija odnosno epizoda i sezona. Nema potrebe za ponovnim pisanjem podataka :-)

Nadam se da radi.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 00:46
Zar nema rezrvni podfolder (image osnovnog dizajna) za testove?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2010 u 09:18
Proveri te dal je neko ovo nabacio samo-reklamiranje na blogu zadnji post:
http://blog.titlovi.com/

Prema textu, cini mi se neki bozjaci ili nesrecni sektasi u potragom za srecu.

Ažurirao prijatel-MKD - 17.Listopad/Oct.2010 u 09:19
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2010 u 09:21
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Proveri te dal je neko ovo nabacio samo-reklamiranje na blogu zadnji post:
http://blog.titlovi.com/

Prema textu, cini mi se neki bozjaci ili nesrecni sektasi u potragom za srecu.

Ako mislis na ono 'Birajte: bogatstvo ili sreća ?' to je reklama koju je Nikola stavio 

za odrzavanje sajta, nazalost Confused

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2010 u 09:33
Ok.
Ja prvo pomislio da je reklama, ali link na dnu vodi na Error 404 (Server not found), pa zato se premislio da je neko sam dodao na blogu.
Mozda je i neki problem u linku za prenasocivanje.

Ažurirao prijatel-MKD - 17.Listopad/Oct.2010 u 09:35
Na vrh
T&B View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T&B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 22:43
Samo jedno pitanje, ako mi netko može reći: postavila sam prijevod nove epizode HIMYM i nalazi se među novim titlovima, ali kad se pretražuje po nazivu serije, uopće ga ne izlista (ne samo moj, nego i od kolege koji stavlja sr prijevod). Jel to povezano s ažuriranjem ili...?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 22:54
Originalno postovano od strane T&B T&B piše:

Samo jedno pitanje, ako mi netko može reći: postavila sam prijevod nove epizode HIMYM i nalazi se među novim titlovima, ali kad se pretražuje po nazivu serije, uopće ga ne izlista (ne samo moj, nego i od kolege koji stavlja sr prijevod). Jel to povezano s ažuriranjem ili...?
moguce je admin da nesto radi na sajtu pa se to desava, primetili smo to i mi, titlovi su sigurno tu, samo zbog neceg se ne vide prilikom pretrageBig smile
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 02:40
Sad bacih pogled, i dalje je aktuelan ovaj problem sto je prijavio clan T&B.

Novi prevod za HIMYM se moze naci na listi na pocetnoj strani, ali kada se ide na search nema novih prevoda.

Ažurirao Coolrunner - 20.Listopad/Oct.2010 u 02:41
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 13:53
Da li još neko ima problem da mora ručno da se prijavi na sajt svaki put kada isti napusti pa ga ponovo otvori, čak iako je aktivno automatsko prijavljivanje?
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 17:21
Originalno postovano od strane jafforidza jafforidza piše:

Da li još neko ima problem da mora ručno da se prijavi na sajt svaki put kada isti napusti pa ga ponovo otvori, čak iako je aktivno automatsko prijavljivanje?

Pobriši coockies - pa probaj ponovo. Wink

Veliki pozdrav. Snajp
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 17:52
Ovi kolačići sudbine se poigravaju sa mnom. cha Usledilo je kompletno brisanje istih, ali ni to nije pomoglo. Probao sam na nekoliko drugih sajtova i aktivno logovanje radi, samo ovde ne. Videćemo kako će se dalje odvijati situacija. 
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 16:45
Nestala je slika sa desne strane u okviru novosti ispod natpisa Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 11:23
Imam problem kad oču skinuti bilo koji titl znači kada kliknem na download on mi izbaci link za neku Splitsku bankuConfused
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 11:38
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Imam problem kad oču skinuti bilo koji titl znači kada kliknem na download on mi izbaci link za neku Splitsku bankuConfused

Titl se skida klikom na link sa velikim slovima DOWNLOAD, a ne << Studenski kutak SB-a

Ažurirao bubba ho-tep - 02.Studeni/Nov.2010 u 11:41
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 11:42
Da, smišljali smo kako nagraditi registrovane i logovane članove, pa eto rešenja. Ovo se događa samo kad probaš da skineš neki prevod kao neregistrovan ili nelogovan član. Sad kad si se ulogovao, možeš bez problema da skidaš prevode bez pojavljivanja te reklame. Inače, i sa pojavljivanjem reklame možeš da skidaš prevode ali će ti se pri prvom kliku pojaviti reklama, a iz drugog puta prevod.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 12:21
bubba ho tep skidam več sigurno 5 god titlove i vjerojatno sam naučio kako se skidaju u dogledno vrijeme inače da nerazumijem  nebi napisao kad kliknem na download več na studenski kutakSmile.Zahvaljujem na objašnjenju darije. da sada je sve ok. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 52>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.