Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 52> |
Korisnik | |
morph.kuja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Status: Offline Points: 328 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 22:27 |
Pokusavam da postavim prevod ali izbaci mi ovo:
Ažurirao morph.kuja - 28.Rujan/Sep.2010 u 22:27 |
|
E.H. |
|
![]() |
|
demaksi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2010 Status: Offline Points: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isti problem i kod mene.
|
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
eto odvojio sam temu od problemi sa forumom, jer je sad u pitanju sajt. Nadam se da će se brže rešiti problem.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14303 |
Opet moja greška. Radio sam nešto što mi je darije rekao pa sam ičito i nešto sjebao. Idem se sada odmah baciti na riješavanje problema.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14303 |
Mislim da sa sam riješio problem.
Takodjer poboljšana je forma prilikom dodavanja TV serija odnosno epizoda i sezona. Nema potrebe za ponovnim pisanjem podataka :-)
Nadam se da radi.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Zar nema rezrvni podfolder (image osnovnog dizajna) za testove?
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Proveri te dal je neko ovo nabacio samo-reklamiranje na blogu zadnji post:
http://blog.titlovi.com/ Prema textu, cini mi se neki bozjaci ili nesrecni sektasi u potragom za srecu. Ažurirao prijatel-MKD - 17.Listopad/Oct.2010 u 09:19 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Ako mislis na ono 'Birajte: bogatstvo ili sreća ?' to je reklama koju je Nikola stavio za odrzavanje sajta, nazalost |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ok.
Ja prvo pomislio da je reklama, ali link na dnu vodi na Error 404 (Server not found), pa zato se premislio da je neko sam dodao na blogu. Mozda je i neki problem u linku za prenasocivanje. Ažurirao prijatel-MKD - 17.Listopad/Oct.2010 u 09:35 |
|
|
![]() |
|
T&B ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 350 |
Samo jedno pitanje, ako mi netko može reći: postavila sam prijevod nove epizode HIMYM i nalazi se među novim titlovima, ali kad se pretražuje po nazivu serije, uopće ga ne izlista (ne samo moj, nego i od kolege koji stavlja sr prijevod). Jel to povezano s ažuriranjem ili...?
|
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() |
|
![]() |
|
Coolrunner ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() Pridružen: 30.Listopad/Oct.2009 Status: Offline Points: 333 |
Sad bacih pogled, i dalje je aktuelan ovaj problem sto je prijavio clan T&B.
Novi prevod za HIMYM se moze naci na listi na pocetnoj strani, ali kada se ide na search nema novih prevoda. Ažurirao Coolrunner - 20.Listopad/Oct.2010 u 02:41 |
|
![]() |
|
jafforidza ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3246 |
Da li još neko ima problem da mora ručno da se prijavi na sajt svaki put kada isti napusti pa ga ponovo otvori, čak iako je aktivno automatsko prijavljivanje?
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
snajp ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Pobriši coockies - pa probaj ponovo. ![]() Veliki pozdrav. Snajp |
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
jafforidza ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3246 |
Ovi kolačići sudbine se poigravaju sa mnom.
![]() |
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
Nestala je slika sa desne strane u okviru novosti ispod natpisa Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju...
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Salvador ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Imam problem kad oču skinuti bilo koji titl znači kada kliknem na download on mi izbaci link za neku Splitsku banku
![]() |
|
![]() |
|
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Titl se skida klikom na link sa velikim slovima DOWNLOAD, a ne << Studenski kutak SB-a Ažurirao bubba ho-tep - 02.Studeni/Nov.2010 u 11:41 |
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Da, smišljali smo kako nagraditi registrovane i logovane članove, pa eto rešenja. Ovo se događa samo kad probaš da skineš neki prevod kao neregistrovan ili nelogovan član. Sad kad si se ulogovao, možeš bez problema da skidaš prevode bez pojavljivanja te reklame. Inače, i sa pojavljivanjem reklame možeš da skidaš prevode ali će ti se pri prvom kliku pojaviti reklama, a iz drugog puta prevod.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Salvador ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
bubba ho tep skidam več sigurno 5 god titlove i vjerojatno sam naučio kako se skidaju u dogledno vrijeme inače da nerazumijem nebi napisao kad kliknem na download več na studenski kutak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 52> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |