Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemcic
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemcic

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemcic
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 21:27
nanovo sam morala instalirati zone alarm,i sad mi firefox ne moze nista skinuti,pise this object is blocked...dopusten je firefox-u izlaz na net.vec sam imala taj problem prije,al se ne sjecam kako sam ga rijesila.pa me zanima ako netko zna kako to rijesiti.mislim da nije problem u firefox-u jer to nisam nista dirala,sve je podeseno kao sto je i prije bilo.
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 21:37
ja imam zone alarm već par godina i nikad nisam imao taj problem.. probaj ponovo instalirat zone alarm ali pazi šta ćeš odabirat tijekom instalacije..

također nek ti program control bude na medium

al vjerojatno će ti svi reć da makneš ZA pa...
Na vrh
Zarathus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zarathus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 21:46
BATALI taj firefox idi iz opere
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 21:51

Opera nije ni prineti Firefoxu...

Na vrh
Zarathus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zarathus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 21:59
Originalno postovano od strane okoplavo okoplavo piše:

Opera nije ni prineti Firefoxu...

ShockedShockedShockedShockedShockedShockedShocked
Matora.... Batali ka' ti kazem!!!

Ažurirao Zarathus - 06.Svibanj/May.2007 u 22:01
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 23:25
ja sam probao jednom zone alarm, ali mi usporava računalo da boli, pa našao bolje i jednostavno brže rješenje, a to je SYGATE PERSONAL FIREWALL... fora mi je što ne moram ništa namještat, samo dajem dozvole za pristup netu i to je to... a piči ko lud!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 02:36
Probaj ugasi privremeno ZA i onda probaj FF... Ima još stvari kojima treba dozvoliti izlazak na net, a ne samo firefox.exe .... A jel ti radi IE (bez gašenja ZA)?
Ovo što kaže Zlatko je potpuno tačno!!! Batali ZA i instaliraj Sygate...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 07:39
tako je :)

btw. derneš još u firefoxu ADBLOCK PLUS i NOSCRIPT i uživancija :)
 - Jedino što ćeš morat s NoScriptom odblokirat određene stranice, ali to za sigurnost i bržu vezu (i što već) nije uopće problem. (a moraš samo jednom to učiniti, kao kod Sygatea)

Ja trenutno samo tu i tamo provjeravam C particiju s Spybotom i računalce fino radi!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 07:40
Sygate ili Outpost rulz
Na svim kompovima imam ili outpost ili sygate i programi su odlični, jednostavni a više nego efektivni u onome što rade!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 07:41
i da još dodam foru s Spybotom - može se namjestit da ti automatski i spoji vezu svaki put kad se pali računalo... netko je to prije bio pitao (kako da mu veza bude stalno spojena)

- riješio je on to na drugi način, ali i ovo je dobra fora :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 07:42
nije Spybot - nego Sygate

(nije mi se dalo editirat poruku, morao bih ć,č,š ispravljat)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 08:47
ok,budem probala
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 09:26
pa ako netko već želi imati stalno spojenu vezu na internet kad upali računalo neka si na routeru namjesti connection on demand ili ako stalno želi biti na netu stavi always on...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 09:38
osim ako netko ima one prastare adsl modeme a ne routere...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 10:00
ak budeš trebala link za skinuti SYGATE, odi na www.projectw.org  - tamo ima rapidshare linkova

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 14:15
smiješno LOL

zadnja verzija sygatea je iz 2004 godine

valjda vam je zato dobar jer je totalno zastario i nejavlja nikakve pokušaje upada u pc LOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 14:38
Ajde mi ti reci što bi se to novo trebalo dodati, tj što se to promjenilo da bi firewall trebao biti novijeg datuma?
Volio bi da mi to objasniš!

Pa nije to antivirus čovječe...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 17:26
skinula sam si vec ujutro sygate,maknula zone alarm, instalirala sygate firewall i sad vise nemam problemcic.
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 17:28
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

skinula sam si vec ujutro sygate,maknula zone alarm, instalirala sygate firewall i sad vise nemam problemcic.
e to zato sto si odmah ujutro skinula,da si malo poslje nebi uspjelaBig smile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 17:55
Problem solved!!!!!!!!
Well done!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.