Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddodo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 17:35

Imam jedan problem, možda mi neko može pomoći.

Negdje mi se na kompu uhvatio neki dialer i nemam pojma kako ga se riješiti. Dok sam na internetu, odjednom mi IE zablokira i čujem kako modem bira. Stavio sam Antidialer sa T-com-ove stranice i on mi samo pokaže koji broj se bira (neki 0088 itd). Kako da ga maknem?

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 19:42
Spybot,adaware,mislim da i obični antivirusi detektiraju neke.Prvo nemoj ić na internet dok ga ne riješiš jer će ti prisjest kad vidiš ili kad ti još gore starci vide račun.Mom frendu stiglo 1500kn,a meni stari srao kad je račun za internet bio 170kn

Ažurirao žile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 19:58
Instaliraj Spyware Doctor 3.2 On će ti sigurno pronaći ovog dialer -a i izbrisati ga. Mislim da ti ni jedan antivirus ovde neće pomoći. Naravno, pošto ne verujem da imaš S.Doctor -a, nemoj ti da ga skidaš sa neta,jer će ti dialer praviti čudo. Daj nekom da ga skine.... Kad budeš očistio komp instaliraj Check Dialer ( bilo koju noviju verziju) Ovo nije zahtevan program a zaštitiće te!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 00:13
A da, da ne zaboravim:
šta očekuješ, osim problema, kad koristiš IE!!!!!!

Mozzila firefox je zakon!!!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 02:11
Darije je u pravu, koristi ili Mozzilu firefox ili Maxton, koji je uzgred budi receno i malo brzi od firefoxa.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 19:31

Hvala, Spyware Doctor 3.2. je riješio problem. Imaš li možda link za Check dialer, nikako da ga nađem.

I hvala na savjetu za Mozzilu, imam je već od davno, ali jebi ga kad iz navike uvijek otvaram IE. Od sada prelazim na MF.

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 20:27
Originalno postovano od strane ddodo ddodo piše:

Hvala, Spyware Doctor 3.2. je riješio problem. Imaš li možda link za Check dialer, nikako da ga nađem.

I hvala na savjetu za Mozzilu, imam je već od davno, ali jebi ga kad iz navike uvijek otvaram IE. Od sada prelazim na MF.

check-dialer-download.marai.sk/

Probaj ovo.

I tata bi sine!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 02:04
Ukoliko imaš Spyware Doctor-a i ako si mu ubacio crack, nemaš potrebu za bilo kojim Antidialer -om, samo ga redovno update -uj...

Inače evo ti lista programa, ocene i linkovi za download :

CheckDialer         ;    ***      www.trsecurity.com
0190 Warner           *****   www.dialerschutz.de/downloads.php
T-Com Antidialer     **        www.t-com.hr
Yet Another Warner *****   www.yaw.at

Ovaj T-Com ti je Hrvatski proizvod...
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 13:56
Hvala Darije.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 14:31
Molim , ali da ne bude drugi put ( mislim ne želim da imaš ovakav problem opet)
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 19:34
ja sam ga pokupio jednom, i izvukao sam se sa samo 70kn. a stari mi radi u HT-u i kaže da ljudi imaju i preko 10000kn račune sad imam dsl pa nemam problema s tim
To sam ja...
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 00:02
Vidjet ćemo što će biti kada dođe račun. Nadam se da nije ništa strašno jer čim bi čuo kako modem počinje birati odmah sam izvadio žicu, samo sam jednom pustio da vidim što će mi pokazati ovaj T-COM dialer.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 00:58
Ako imaš instaliran Spyware doctor koji ti stalno motri na sistem ( doduše "jede" ram) nećeš imati problem sa dialer -ima.
Na vrh
Saky11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saky11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 18:28

JA SAM NEKI DAN KUPIO INFRACRVENO PROGRAM ZA SLANJE PODATAKA IZ KOMPJUTERA NA MOBITEL NLI SRANJE NERADI JEL KO MOŽDA IMA TO ALI DA RADI?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 04:05
Originalno postovano od strane Saky11 Saky11 piše:

JA SAM NEKI DAN KUPIO INFRACRVENO PROGRAM ZA SLANJE PODATAKA IZ KOMPJUTERA NA MOBITEL NLI SRANJE NERADI JEL KO MOŽDA IMA TO ALI DA RADI?

Kakve veze ima ovo sa temom!!!???
Idi na mobilni telefoni!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.