| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
direktnojug
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 214 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem!!!Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2012 u 14:20 |
|
Imam problem sa ovim prevodom:
http://rs.titlovi.com/prevodi/the-big-man-aka-crossing-the-line-117041/ Skinuo sam da pokusam da prevedem sa engleskog ali nije taj prevod za film The Big Man,probao sam film sa ovim prevodom i ispostavilo se da to nije prevod za gore pomenuti film,pa ako mozete da pogledate i ispravite to...unapred hvala.pozdrav Ažurirao direktnojug - 05.Travanj/Apr.2012 u 14:22 |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2012 u 14:42 |
|
Jesi siguran da to nije taj prijevod za film? Možda ti nisi skinuo pravu verziju filma. Ja sam pogledao na imdb i usporedio likove iz filma sa postojećim engleskim prijevodom, i sve štima. Likovi iz filma su: Frankie, Danny, Beth, Mason itd.
Ažurirao Salvador - 05.Travanj/Apr.2012 u 15:29 |
|
![]() |
|
direktnojug
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 214 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2012 u 16:33 |
|
ok,moram da proverim sa jos nekom verzijom filma,probao sam sa dvdrip od 800mb i nije bilo dobro...mada nije problem sa tacnoscu titla nego uopste sa samim pocetkom,recimo pocetak titla se odnosi na neki govor a na pocetku filma uopste nema toga tako da me je to zbunilo...
Ažurirao direktnojug - 05.Travanj/Apr.2012 u 18:57 |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2012 u 19:28 |
|
možda je titl jednostavno nepotpun
|
|
![]() |
|
zvonimir-kralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Ferdinandovac Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2012 u 18:56 |
|
Dobar dan administratori. Možete li mi reći zašto moj prijevod serije The Vampire Diaries Sezone 3 Epizode 20 još nije stavljen na stranicu? Zadnjih 5 prijevoda je od mene i sve ste na vrijeme, a ne znam što je sada. Osobno prevodim na hrvatski jezik i dosta truda uložim u to. Potpis i sve je u redu, hvala Vam na pažnji!
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2012 u 19:12 |
Možemo, zašto da ne? Nije bilo nikoga od nas slobodnih da to uradimo. Šta znači to na "vrijeme", da li nam ti to meriš vreme za koje je po tebi normalno da titl bude odobren? Pa, valjda smo to prevazišli, niko ovde nije ni plaćen, ni normiran koliko titlova za koje vreme mora da odobri. Titl si postavio oko 14.40h, evo odobren je u 19h: vikend, druge obaveze, slobodno vreme... Imaj milosti, nismo na trkama. Da je par dana u pitanju, razumeo bih, ovako.... Pozdrav. |
|
|
|
![]() |
|
zvonimir-kralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Ferdinandovac Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2012 u 19:48 |
|
Okej, hvala ti! Ne, nije to. Nego, prije dok je bilo tako onda sam mislio da mi niste odobrili. Onda sam se zato malo uplašio da nije i ovaj. Sve 5, na zamjeram Vam ja ništa. Znam ja da vi to sve radite dobrom voljom, svaka Vam čast na tome! Još jednom, hvala!
|
|
![]() |
|
zvonkina1a
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 22:42 |
|
Dobar dan administratori. Možete li mi reći zašto moj prijevod serije The Vampire Diaries Sezone 3 Epizode 22 još nije stavljen na stranicu? Zadnji prijevodi su stavljeni bez problema, jedino je malo trebalo duže sa epizodom 20. Osobno prevodim na hrvatski jezik i dosta truda uložim u to. Potpis i sve je u redu, hvala Vam na pažnji! Ne znam u čemu je problem. Stavio sam titl u 14 sati na stranicu.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 23:08 |
|
Vaša obrada prevoda je odobrena, a razlog čekanja (koje, usput budi rečeno uopšte nije dugo) je logičan i normalan - obaveze u privatnim životima administracije.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 23:29 |
|
To da se ukine! (mislim na privatne obaveze - administracija može da ostane) Ažurirao snajp - 12.Svibanj/May.2012 u 23:30 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
deliro521
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 23:37 |
|
Imam problema s ovim titlom-->http://titlovi.com/titlovi/ghosts-of-the-abyss-115841/
Skino sam taj dokumentarac i pise da je dvd rip ali nista vise nepise a na ovom titlu pise samo dvd rip!Nepise ni koji fps-i ni nista.Pokusavo sam s raznim alatim ih postelat ali nikako neuspjevam!Moze li mi itko pomoc?Kako da saznam tocno koji dokumentarac odabarat na trackeru da pasu ti titlovi,tj. kako saznat s kojim tocno dokumentarcom je raden titl! Havala:) |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 20:03 |
|
provjeri ovaj engleski
http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=ghosts+of+the+abyss ako ima 611 linija (gore dolje 5) kao srpski, onda odgovara za dvdrip.xvid.int-newmov. a uostalom i da nije u 90% slučajeva može se sukladiti sa programom Subtitle Workshop. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |