Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miki9763 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki9763 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2009 u 23:21
Bok ljudi imam problem koji ne znam kako da riješim naime kad skinem prijevod nekog filma na kompu je sve ok ali ćim ga spržim na cd i pustim na dvd-u slova č,ž,š...i riječi s njima ne piše ispravno.Dvdrecorder je focus drw500,znam da nije avion ali radi,što češ...POMAGAJTE!!!!!!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2009 u 00:17

Prvo pokusaj da u podesavanjima plejera nadjes ako ima East european fonts,

a ako ih nema jedini lek je da pre narezivanja sva nasa slova u wordpadu prepravis

na ona tako nepopularna ali jako cesta c,s,dj,z ili da lepis titl na video sto dosta dugo traje.

Ne zelim da budem bezobrazan ali ja svojim prijateljima odmah preporucujem da cudo prodaju i kupe neki koji podrzava nasa slova.

Na vrh
hercegman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hercegman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2009 u 09:59
OK,skinuo sam film u avi formatu sa vec "urendanim" prevodom u njemu
da li postoji neki softwer sa kojim mogu da izbacim prevod iz njega kao
sto je to slucaj sa mkv fajlovima
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2009 u 13:26
U najnovijoj verziji programa SubRip postoji ta opcija, ali ja nikada nisam uspeo da odradim to. Probaj, ne znam šta drugo da ti kažem. Možda budeš ima više sreće.
Koji si film skinuo? Jesi li proverio da ne postoji taj prevod negde?
Na vrh
skove View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skove Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 22:00
moze li se srediti kasnjenje titla na MV2 plejeru...

Bolje ti je kad ceo prevod sredis preko SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Workshop

Ažurirao icemaher - 16.Travanj/Apr.2009 u 22:50
Na vrh
Milenuska95 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milenuska95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 17:23
imam veliki probleeeeem. itno mi e potreban titl za film The Other End of the Line.. plssssvici
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 17:27
Tebi je hitno potreban BAN, da ti udje u glavu gde treba da trazis titlove. Ovo ti je podforum softver covece, jel te sluzi dobro vid???
I ovo ti je vec treca tvoja poruka u kojoj trazis titl za ISTI FILM!!!!

Ažurirao icemaher - 03.Svibanj/May.2009 u 17:39
Na vrh
Milenuska95 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milenuska95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 23:35
fuck you  poguzi    njanja
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 23:43
Mislim da slijedi i drugi žuti...LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 23:47
Uradio sam mu block IP-a. Momentalni BAN budali.

BAN vaistinu. LOL

Ažurirao darije - 05.Svibanj/May.2009 u 00:07
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.