| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PROBLEM SOLVED |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tryasin1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PROBLEM SOLVEDObjavljeno: 28.Svibanj/May.2009 u 09:34 |
|
Ovako sad:
1. Ako imate problem, i nema shanse da ga resh*te standardnim nacinima uvek moze da potrazite neki drugi program Ja sam imao i jos imam problem sa DVD maestrom a najveci mi je problem da se snadzem tu na forumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa sam DLovao TMPGenc authoring tool i on mi je sredio problem oko audio fajla koi sam imao prilikom demultiplexing-a sa DVDecriptorom uvek mi je javljao 2000 ms delay oko 5.1 ac3 zvuka kad sam ubacio prevod sa TMPG izgledalo je malo glupo ondak sam produzio proceduru sa ifoeditom i vobblankerom i Voala dobio sam isto sranje (ali ispravno) 2. E sad imamo jos jedan problem, a to je kako da izvadimo Menu sa originalnog DVD preradimo nesto na njemmu i opet ga ubacimo, trazio sam svugde i sve je na nekim straanim jezicima kojim mi je malo teze da svatim pa ovo cu da ostavim ovde hvala ljudi unapred za svu pomoc PS. uvek ostaje problem sa DVDmaestrom u okolinom Windows Xp x64 bit p.s.s ako neko moze da pomogne molim vas potrazite me na MSN ili SKYPE MSN: tryasin1@gmail.com Skype: tryasin11 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2009 u 11:39 |
|
Druze, pa ne moras u svaku temu da pises jedno isto. Pogledaj ovde:
Uputstva pa pogledaj sva uputstva, a medju njima i ovo: TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring |
|
![]() |
|
tryasin1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2009 u 11:59 |
hvala icemaheru i da znas da sam cekao neko da mi postavi linkove sory za postove (jer stvarno nemogu da se snadjem na forumu) valjda sam glup eto.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |