Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dragulj View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa titlovima
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 12:41

Skinula sam film "Meet the fockers" i titlove takodjer, ali ne znam kako sada da stavim titlove u film!

Pomoc!!!!

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 15:07
otvoriš bsplayer.
učitaš film.
kad film počne u izborniku odaberi opciju učitaj titlove.
nađeš ih gdje si ih stavila na hard i stisneš u redu.

nothing more nothing less
....
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 21:37

Super!

Ali ... kako sada da sprzim film sa titlovima na cd?

Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 21:49

stavi titl i film u jedan folder,onda odes u neru,data,add nadejes tu mapu,finished,ubacis prazan cd,namjestis brzinu,burn

Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 22:22

To sam uradila i ne ide. Kad pritisnem "subtitle" pise u uglu da imaju titlovi ali se ne pojavljuju.

Da li moram prvo sa bsplayer film "save as" sa titlovima?

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 15:54

trebas nazvat film istim imenom kao i subtitle

npr:

meet the fockers.avi

meet the fockers.srt

valjda ti je jasno da je dovoljno da ih nazoves meet the fockers, ekstenzije (avi, srt,sub)se podrazumijevaju same po sebi ovisno o formatu.

Onda ce ti ga bsplayer direktno ucitat, a isto tako, ako pod tim nazivima snimis na cd, svaki put ce ti ifilm i titlove automatski prikazat, a moc ces ih gledat i na divx playeru

Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 22:04

Hvala na pomoci!

Uradila sam sve sto si rekao ali opet ne ide. Stavila sam ista imena kod .avi i kod .srt, ali kada pustim film na divx-dvd-playeruonda ne ide!

Ne znam, mozda moj dvd-player moze samo divx filmove ali ne i titlove da cita.

ipak, jos jednom hvala!

Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 23:31
probaj otići na stranicu proizvođaća tvog dvd/divix playera pa vidi što ti podržava, možda ga možeš upgrejtati odnosno nadogratiti da ti podržava sve formate.ostavio sa u "općenito" jednu stranicu pa si pogledaj.
neznanje ne boli
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 23:33
pa daj napisi koji je to player, ime i model
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 00:26

To je od prilike ovaj player:

http://salzburg.com.geizhals.at/a96183.html

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 07:03
mislim da moras ovako: ako ti prikazuje Philips da imas i titl i film na cdu ili dvd, nema veze, onda idi  na taj titl i onda stisni subtitle tipku na daljinskome. Tada bi ti miralo pisati, subtitle selected. Kad to napravis idi na film i njega pokreni. Ako je titl u redu prikazivat ce se.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 10:20
Mislim da Philips prikazuje samo srt titlove pa možda je u tome problem.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 12:03
ne, pokazuje i srt i sub... ali caka je u tome da prvo odaberes titl, on se cak niti ne mora zvati kao fllm....
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 13:02
znam kad snimam jednom pajdi filmove, da mu ih pretvaram u srt jer njegov Philips čita samo takve titlove.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Toniman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Toniman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 13:05
mozete li mi poslati na e-mail neki program za sastavljnje titlova ili preuredenje vec postojuceg ili mi recite sranicu sa koje je mogu skinuti hvala
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 13:51
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

znam kad snimam jednom pajdi filmove, da mu ih pretvaram u srt jer njegov Philips čita samo takve titlove.

ne znam, ja sam sl*gao na 630 susjedi i radilo je sa srt i sub. Imam Yamadu i onda moze samo srt fajlove ocitati.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 14:18

Za Toniman :

Subtitle Workshop ti je program s kojim mozes sve sa titlovima radit

lako ga je nac na netu

Za Executioner:

Kakvu je golcinu Lampard dao, Chelsea ove godine prvak Europe!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.