Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa pravljenjem VCDa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa pravljenjem VCDa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa pravljenjem VCDa
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 13:07
Naime, posljednjih mjeseci svaki drugi dan napravim vcd, no zadnji par dana nikako ne želi povući titl (znam da treba biti .sub) te mi sa svakim drugim filmom javi: File:"****.avi" can not open, or not supported. Zna li netko da li je neki problem u TMPGEnc-u ili u čem već? Isprobavah sa nekoliko verzija tmpgencova i uvijek isto. Pomoć i hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 13:58

Zavisi sta koristis od programa.

Procitaj moj tutor na ovom forumu , takodje na mom forumu

http://www.vr.co.yu/forum u forumu audio-vizuelne tehnologije imas par odlicnih mojih tutora...

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 14:23
99% ti je problem u codecu, pogledaj si kako ti je kodiran DivX pa taj codec reinstaliraj, i meni se to događalo, baš isto tako!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.