Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa memorijskom karticom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa memorijskom karticom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tetejactt View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tetejactt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa memorijskom karticom
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 09:03
Dešava mi se da mi se fajlovi sami gube sa micro sdhc kartice i kad odem na properties / capacity, ti fajlovi koji su navodno nestali, oni su 'kao' tu, samo se ne vide.

Formatirao sam karticu 3,4 puta i opet isto brljavi.

Zna li neko nešto više o ovoj misteriji i da li može eventualno da se reši ili je kartica nešto s*ebana.
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:06
Dešavalo se i meni da mi misteriozno nestanu pjesme na telefonu, ali ih nije bilo uopšte, niti su zauzimale prostor. Probaj sa drugom karticom. Moguće je da je problem do nje.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
Emma-O View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka muhacc

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emma-O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 21:41
Mene zanima, da li netko zna zašto se primjerice neke aplikacije ne mogu prebaciti na SD karticu (opcija mi je zaleđenda), tako da mi je SD kartica skoro pa prazna 1/8 GB zauzeto a vama memorija telefona jedva "diše". LOL

Android je u pitanju.
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 22:06
Mislim da su to programi koji dođu "po defaultu" na telefonu. Takve aplikacije se ne mogu premjestiti na karticu.
Na vrh
tetejactt View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tetejactt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 22:39
A to faz... po defaultu je isto njesra što se dešava, ubacio sam doticnu Samsung 32GB karticu u S3 i9300, i nisam mogao da je formatiram uopšte, zato što se prethodno nešto opet istripovala, a posle toga sam je koristio kao fleš u card reader i opet je bagovala... iz mog prethodnog posta... Nebuloza. 
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 23:40
Izgleda da je ta kartica dala svoje rip
Na vrh
AsR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AsR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:02
@Emma-O, fAzazel...
Moze se to uraditi sa aplikacijom LINK2SD, ali vam tel mora biti rutovan. Kada uradite root mozete sa aplikacijama raditi sta vam volja. Ja sam tako dosta nepotrebnih aplikacija pobrisao, ukljucujuci i neke sistemske. Na xda-developers.com mozete da nadjete vise detalja oko toga.
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:12
Znam ja to, ali nisma htio da objašnjavam kako se rutuje Smile Sada kad je već spomenuto, po meni je najlakše rutovati sa programom koji se zove Kingo Root. Na telefonu omogućiš USB debugging i prikopčaš telefon na komp putem USB kabla. U programu klikneš samo ROOT i čekaš da odradi svoje.
Na vrh
AsR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AsR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:20
Da, da... I ja sam se razmisljao da li da to pomenem...Big smile Ali zavisi od modela tel, mislim da ne moze bas svaki tel sa takvim programima. Bolje je provjeriti koje modele moze da rutuje, da ne bude brick, pa nas nema nigdje...LOL
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 19:23
Do sada sam rutovao Sony Xperiu T i Z, Samsung Galaxy s3 i s4. Odradio je to bez problema, ali ipak treba pogledati listu kompatibilnih telefona. Mislim da sa kineskim nije kompatibilan.
Na vrh
AsR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AsR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 21:04
Xperie su inace i najzahvalnije za ubacivanje custom romova.
Evo, iz prve ruke... Imam neki LG e400. I ne moze. Dosta njih ima problem sa rutovanjem tog tel. Vjerovatno treba da mu uradim downgrade, ali bas mi i nije hitno. Smile Samo sam htio da probam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.