| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa memorijskom karticom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tetejactt
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2011 Lokacija: Srbistan Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa memorijskom karticomObjavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 09:03 |
|
Dešava mi se da mi se fajlovi sami gube sa micro sdhc kartice i kad odem na properties / capacity, ti fajlovi koji su navodno nestali, oni su 'kao' tu, samo se ne vide.
Formatirao sam karticu 3,4 puta i opet isto brljavi. Zna li neko nešto više o ovoj misteriji i da li može eventualno da se reši ili je kartica nešto s*ebana. |
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:06 |
|
Dešavalo se i meni da mi misteriozno nestanu pjesme na telefonu, ali ih nije bilo uopšte, niti su zauzimale prostor. Probaj sa drugom karticom. Moguće je da je problem do nje.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Emma-O
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
aka muhacc Pridružen: 19.Travanj/Apr.2013 Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 21:41 |
|
Mene zanima, da li netko zna zašto se primjerice neke aplikacije ne mogu prebaciti na SD karticu (opcija mi je zaleđenda), tako da mi je SD kartica skoro pa prazna 1/8 GB zauzeto a vama memorija telefona jedva "diše".
![]() Android je u pitanju. |
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 22:06 |
|
Mislim da su to programi koji dođu "po defaultu" na telefonu. Takve aplikacije se ne mogu premjestiti na karticu.
|
|
|
|
|
![]() |
|
tetejactt
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2011 Lokacija: Srbistan Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 22:39 |
|
A to faz... po defaultu je isto njesra što se dešava, ubacio sam doticnu Samsung 32GB karticu u S3 i9300, i nisam mogao da je formatiram uopšte, zato što se prethodno nešto opet istripovala, a posle toga sam je koristio kao fleš u card reader i opet je bagovala... iz mog prethodnog posta... Nebuloza.
|
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 23:40 |
|
Izgleda da je ta kartica dala svoje
|
|
|
|
|
![]() |
|
AsR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:02 |
|
@Emma-O, fAzazel...
Moze se to uraditi sa aplikacijom LINK2SD, ali vam tel mora biti rutovan. Kada uradite root mozete sa aplikacijama raditi sta vam volja. Ja sam tako dosta nepotrebnih aplikacija pobrisao, ukljucujuci i neke sistemske. Na xda-developers.com mozete da nadjete vise detalja oko toga. |
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
|
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:12 |
|
Znam ja to, ali nisma htio da objašnjavam kako se rutuje
Sada kad je već spomenuto, po meni je najlakše rutovati sa programom koji se zove Kingo Root. Na telefonu omogućiš USB debugging i prikopčaš telefon na komp putem USB kabla. U programu klikneš samo ROOT i čekaš da odradi svoje. |
|
|
|
|
![]() |
|
AsR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 17:20 |
|
Da, da... I ja sam se razmisljao da li da to pomenem...
Ali zavisi od modela tel, mislim da ne moze bas svaki tel sa takvim programima. Bolje je provjeriti koje modele moze da rutuje, da ne bude brick, pa nas nema nigdje...
|
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
|
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 19:23 |
|
Do sada sam rutovao Sony Xperiu T i Z, Samsung Galaxy s3 i s4. Odradio je to bez problema, ali ipak treba pogledati listu kompatibilnih telefona. Mislim da sa kineskim nije kompatibilan.
|
|
|
|
|
![]() |
|
AsR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2015 u 21:04 |
|
Xperie su inace i najzahvalnije za ubacivanje custom romova.
Evo, iz prve ruke... Imam neki LG e400. I ne moze. Dosta njih ima problem sa rutovanjem tog tel. Vjerovatno treba da mu uradim downgrade, ali bas mi i nije hitno. Samo sam htio da probam.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |