Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa konvertiranjem mkv fileova.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa konvertiranjem mkv fileova.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Smallville55 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smallville55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa konvertiranjem mkv fileova.
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 08:13

Pozdrav.Jel zna netko odgovarajuci problem za konvertiranje mkv-a u dvd?znam da je bilo govora o tome vec al ja sam pokusao neke od navedenih programa al ne radi.Kod avi2dvd jasno pise da se u njega moze loadat avi i mkv al ja kad to napravim javlja mi interface not supported.vso convertx to dvd mi ga otvori i pokrene konvertiranje al na kraju ne dobijem nista, nekakvu tanku crtu na ekranu.Canopus ga uopce ne otvara.A win avi video converter isto javlja nekakvu gresku.Molim za pomoc ili koristan savjet.Hvala unaprijed.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 11:13
probaj najnoviju verziju vso ConvertXtoDVD x3, ja koristim 2.99.9.500. ima podrsku za Mkv. ako nece ni to, mozda je do kodeke, a mozda i do samog fajla(film)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 11:27
Najnoviji ConvertXtoDVD ili najnoviji NV, mada ćeš tu imati problem oko prevoda ukoliko u mkv "kontejneru" nemaš naše prevode.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smallville55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 12:05
Ova starija verzija convertxtoDVD ucita film i odradi proces do kraja al nula bodova.Jel taj novi vso free ili?znate gdje link da ga skinem?ja sam trazio na torrentima al nema nigdje nazalost.i da, kakav je to NV program?Hvala jos jednom.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smallville55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 12:09
Nasao sam!hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 13:27
NV = Nero Vision
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 20:27
Ja sam na jednom sajtu vec stavio tutorijal o tome. AllToAvi je program. Brz i perfektno radi.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smallville55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 14:36
Evo probao sam sa ovom verzijom Vso ConvertXtoDVD sta je icemaher preporucio i moram priznat da je odlicno odradilo posao.Al i dalje ostaje problem trzanja kad se convertira iz ntsc u pal, samo sto sam ja konvertirao u ntsc i slika je mrak, trzanja nema.Nisam ni znao da je taj novi vso tak pojacan, puno vise opcija i puno veci i bolji izbor menija.Hvala na pomoci ekipa!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2008 u 15:30
vso je i dalje No.1
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2008 u 21:48
Zasto je moj pretodni post editovan???
Nikoga nisam vredjao i samo sam napisao da postoji tutorijal bez navodjenja linka. Da li sam preksio neko pravilo foruma???
Ako nisam molim da se post vrati
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2008 u 01:45
A da li ti čitaš PM poruke?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.