Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa excelom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa excelom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa excelom
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:38

pozz

imam mali problem sa excelom 

kad otvorim drugarov spisak filmova i pokusam da kopiram neki naslov on blokira ceo excel i nece to da odradi 

to se desava sam na prvom sheetu dok na ostalima radi ok copy /paste 

sa nekim drugim spiskom takodje je ok  ali prva strana njegove liste blokira pa to ti je ni makac

izludjuje me vec skoro sat vremena i nisam provalio sta kako pomagajte jer ako budem morao da prekucavam umesto da kopiram osedecu

e da koristim offfice 2007

Ažurirao luka0037 - 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:39

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:44
Ja nemam pojma što ti je tako
ajde probaj napraviti copy celog dok ali npr u verziji document 1997-2003 pa probaj na kopiji da radiš
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:44
Aj pošalji na e-mail.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 02:26

reinstalacija je resila problem za sada 

Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 12:11

Mislim da je samo na problematičnom sheetu aktivirana zaštita.

Pogledaj ovde:

Smile

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 12:23
Nije, fajl je ok(sinoć mi je poslao i kod mene sve radi normalno) njegov excel zeza Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 12:36
Još bolje pošto je to lakše rešiti obzirom na to da za zaštićen sheet obično treba i password Smile
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:56

baguje ponovo 

ko da ne moze da smesti to sto je kopirano na clipboard  ili sta vec pa vrti ceo dan i nista 

e da dok se on tako zaglupljuje ja ne mogu da nista drugo copy /paste 

sve mi mirise da cu ga dignem u vazduh 

psssppsp   sa starim ofisom 2003 je za sad sve uredu i samo cekam da i on pocne da zajebava i ima da mu bude kabum

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.