Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s Bsplayerom 1.32
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s Bsplayerom 1.32

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s Bsplayerom 1.32
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 13:05
Nakon nekoliko mjeseci korištenja ove verzije uočio sam nekoliko problema pa ako znate neku verziju u kojoj su ovi problemi ispravljeni ili kako sam da ih ispravim, molim vas recite.

1. Nakon što pustim film i želim recimo sa space-om stisniti pauzu, ili sa strelicama lijevo i desno ubrzati film, nemam kontrolu sa tipkovnicom dok sa mišem ne pomaknem, i onda se pokaže ona donja linija iz windowsa gdje je quick launch i ostalo, te ikona od bsplayer trepče u žutoj boji. Nakon što ponovo pomaknem mišom,  imam kontrolu sa bsplayerom pomoću tipkovince.

2. Otprilike 1 od 5 filmova mi ne želi otvoriti u Bsplayeru. Javlja pojavi se prozor u kojem javi neki error i da kliknem Close, te se bsplayer ugasi. U pitanju su full novi filmovi, dvdripovi produkcije 2005, te kontam da ne bi trebalo biti do codeca.

Rješenja?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 09:35
Skini pro verziju ! Imam verziju BS PLAYER PRO 1.36 i nikada mi nije pravila probleme ! Postoji mogucnost da ako imas uz player i DFX ,dodje do problema. Novi (najnoviji DFX) kada se poveze sa BS PLAYEROM pocinje da trokira. Ubrzava sliku, ne moze da otvori film, ili pocinje nekontrolisano da secka !
Vladika
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 19:17
Probat ću. Hvala

Ps A DFX je...?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 19:47
Booster za zvuk ! Dramaticno pojacava, prociscava zvuk. Jednostavno bolje se cuje bilo kakav zvuk. Prvenstveno se koristi uz WINAMP !!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,158 sekundi.