Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem Fles Player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem Fles Player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alexd40 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem Fles Player
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 01:40
Postovani korisnici sajta !
 Imam problem sa prikazivanjem klipova i drugih sadrzaja na celom ekranu monitora. Kazu mi da je to zbog Fles Playera. Ne znam i nisam toliko vican tome , ali pretopstavljam da je u pitanju neko podesavanje. Inace te klipove sam otvarao sa Yu Tuba i sve je funkcionisalo do juce , a onda su se pojavili gore navedeni problemi. Prikazuju mi se sami video materijalu u delu monitora a ostali deo je taman ili beo.
Unapred zahvalan na odgovorima i savetima , korisnik sajta Alexd40.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 08:22
Potrebno je da apdejtuješ flash player. Izbriši stari flash player iz control panela, iskini i instaliraj novi....http://get.adobe.com/flashplayer/
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 08:45
Hvala puno  MrDaky78 na savetu i brzom odgovoru
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 08:59
Dragi MrDaky78 .
Uradio sve po propisu kao sto si sugerisao , ali ne vredi opet ista stvar ne prikazuje video klip na celom ekranu vec samo na delu ekrana . Ostali deo je taman. Cak sam i restartovao racunar , reinstalirao Google cromu i opet isto. Da li postoji jos neka ,,caka,, za ovaj problem .
Hvala unapred
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 09:11
Probaj da video gledaš na mozzili firefox ili Internet Exploreru.
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 11:13
Dragi MrDaky78 !
Probao i sa internet explorerom , ali ne ide. Medjutim otisao sam na YU TUB sada pored njihove ikonice postoji i neki pehar.Organizuju neko takmicenje u kreiranju klipova za YU TUB. Kada sam otvorio taj klip sa objesnjenjem za takmicenje , njega normalno otvara na ceo ekran , a sve ostalo ne. Malo cudno , verovatno je to u nekim detaljima podesavanja , jer nije istih dimenzija slika na ekranu za rezoluciju 360 ili 480 pa i za 720 i 1080. kako je veca rezolucija veca je i slika. Bas cudno . E sada da li je to samo danas kada je promocija takmicenja ili nesto drugo ne znam , ali i dalje imam isti problem.
Hvala na strpljenju.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 11:48
Kakva je situacija kada ideš na opciju "proširi", odmah do "full screen"?
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2013 u 14:11
Ta funkcija radi i prosiruje snimak do odredjene dimenzije. Mada i to nije bas ful snimak , ali je funkcija Okay.
Cudi me to da sam na glavnom sajtu YUTUB-a pustio klip i on ga je prosirio na ceo ekran bez problema , ali sve druge klipove nece. Da li moze to tako da funkcionise ne znam.
Ipak hvala u svakom slucaju  za trud MrDaky78 , cenim to .
Pozdrav , pa ako nismo iscrpeli sve mogucnosti dopisivacemo se ....................
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.