| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Private Romeo (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Private Romeo (2011)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 04:25 |
|
Private Romeo (2011) ![]() IMDb Režija: Alan Brown Scenarij: Alan Brown, prema djelu Romeo and Juliet Williama Shakespearea Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 98 min Hale Appleman ... Josh Neff / Mercutio / Capulet Charlie Barnett ... Ken Lee / Prince Escalus Adam Barrie ... Adam Hersh / Fr. Laurence Chris Bresky ... Omar Madsen / Nurse Matt Doyle ... Glenn Mangan / Juliet Sean Hudock ... Gus Sanchez / Capulet's Wife / Benvolio Bobby Moreno ... Carlos Moreno / Capulet / Tybalt Seth Numrich ... Sam Singleton / Romeo Kada osam kadeta ostanu napušteni u izoliranoj srednjoj vojnoj školi, najveća ljubavan drama ikad napisana izlazi iz učionice i prožima njihove živote. Uključujući dijelove originalnog teksta 'Romea i Julije', Yutube videe, indie rock glazbe, priča nas vodi kroz novo vrijene i pomalo drugačiju priču o Romeu i Juliji. Prevod je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |