Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Private Peaceful (2012) |
Odgovori |
Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5464 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 11:08 |
Private Peaceful
Žanr : DramaGodina: 2012 Država: UK Trajanje: 100 minuta Uloge: Richard Griffiths, Jack O'Connell, Frances de la Tour IMDb Radnja filma:
Dva brata iz Devona zaljubljena su u istu djevojku, a istovremeno se bore sa pritiscima feudalnog života, rata i cijenom hrabrosti i kukavičluka. Izvor: inter.okr Trailer: Prevod najavio kolega: jovandekab Ažurirao Gajtana - 10.Sijecanj/Jan.2013 u 11:09 |
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije me dojmio film nimalo. Iako u filmu igraju tri dobra glumca Jack O'Connell, koji ima dobre projekte, zatim George MacKay , čiji sam fan i u sporednoj ulozi baš dobar glumac John Lynch ali ali ali film je svo vreme od one tri kategorije sa ovog sajta od Odlično, Tako Rako i Loše, nijednoog jedinog trenutka nije bio u kategoriji Odličan nego je bio svo vreme u kategoriji Tako Tako, ali to nije sve, da bi film kasnije iz Tako Tako, prešao čak u kategoriju Loše. Nije da tražim dlaku u jajetu, baš naprotiv. Ali eto, moja majka i brat su me i napali da sam suviše kritičan i da u poslednje vreme uvek nekom projektu nađem manu ali je tako. Njjima je ovaj film recimo ok, ali demokratija, meni uopšte nije. Znači niti jednom prilikom nije bio za rang Odlično nego onako gledljiv u rangu ocene Tako Tako, da bi kasnije, negde možda pred kraj ili možda i ranije, pao u rang Loše, kako ću ga i inače oceniti. A inače, film mi stoji na usb- valjda od 2014 god. ) Ovaj film nikako ne preporučujem !
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |