| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Printsessa na bobakh Aka The Princess on a Bean (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 981 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Printsessa na bobakh Aka The Princess on a Bean (1997)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 23:29 |
|
Princeza na mahuni boba Принцесса на бобах Aka Printsessa na bobakh Aka The Princess on a Bean Zemlja: Rusija, Ukrajina Jezik: Ruski Godina: 1997 Žanr: Drama Scenario: Marina Marejeva Režija: Vilen Novak Glavne uloge: Jelena Safonova Sergej Žigunov Mamuka Kikaleišvili Aleksandar Bondarenko Vladislav Družinjin Sadržaj: Biznismen iz redova takozvanih novih Rusa, Dima Pupkov, pomoću fiktivnog braka želi da se reši svog običnog prezimena i zameni ga prestižnim. Upoznaje se sa peračicom posuđa Ninom, za koju se ispostavlja da je poreklom od čuvenog roda Šeremetjevih. Ona s mukom preživljava radeći nekoliko poslova i Dimi se čini da će lako pristati na njegov predlog. Pokazalo se, međutim, da je nju nemoguće kupiti. Postepeno, osećanja postaju važnija od zamišljenog plana. Situacija iz prvobitne farse prelazi u ljubav, melodramu o savremenoj Pepeljuzi... Prevod radi: tplc
|
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2016 u 22:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |