Tražim sledece, a nudim titlove...
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9216
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 11:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Tražim sledece, a nudim titlove...
Objavio: Malinar
Tema: Tražim sledece, a nudim titlove...
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2006 u 23:14
|
Potrebni sledeći titlovi, i to na SR ili HR. Mada nije lose da ih imam bar na EN pa videcemo za prevod. I to za 1CD.
Beau fixe (SR, HR, EN) ------ http://www.imdb.com/title/tt0103782/ - http://www.imdb.com/title/tt0103782/
Full time killer (SR, HR) ------ http://www.imdb.com/title/tt0286635/ - http://www.imdb.com/title/tt0286635/
La cage (SR, HR, EN) ------ http://www.imdb.com/title/tt0296547/ - http://www.imdb.com/title/tt0296547/
------------- Nedajte ljudi da ovaj sajt padne u ruke neprijatelju.
|
Odgovori:
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2006 u 23:19
|
A nudim sledece titlove, i to na super sredjenom SR dijalektu. Titlove nisam postavljao na sajt, jer titlovi nisu moji nego sam postojece HR titlove prepravljao na SR. Rekoh nema smisla da ih postavljam na sajt, pa ih zato nudim ovako. Kome treba neka mi da svoj mejl i koje titlove želi.
DOMAĆI NAZIV----------------STRANI NAZIV
21 Gram----------------------------21 Grams 11:14--------------------------------11:14 23 dana straha-------------------23 Days of Fear Alfi------------------------------------Alfie Ali G u Parlamentu -------------Ali G in da House Alkatraz (Stena)-----------------The Rock Američki grafiti-------------------American Graffiti Andaluzijski pas----------------Un Chien Andalou Armagedon-----------------------Armageddon Balistik: Eks protiv Severa--Ballistic: Ecks vs. Sever Banditi------------------------------Bandits Baraka------------------------------Baraka Beli ambis ------------------------Vertical limit Beli Vuk----------------------------Beowulf Biciklisti----------------------------Biker Boyz Bilo jednom u Americi---------Once upon a time in America Bluberi-------------------------------Blueberry Boja novca-------------------------The Color of the Money Borbeni klub-----------------------Fight Club Bordoški Sveci-------------------The Boondock Saints Bornov Identitet------------------The Bourne identity Bornov identitet------------------The Bourne Identity Brate gde su mi kola-----------Dude, Where's My Car Brucoši u frci----------------------Road Trip Buč Kasidi i Sandens Kid----Butch Cassidy and the Sundance Kid Crni vitez----------------------------The Black Knight Crveni zmaj-------------------------Red Dragon Čarlijevi anđeli 2------------------Charlie's Angels: Full throttle Čikago-------------------------------Chicago Čovek koji je hteo da bude kralj------The Man Who Would Be King Čovek koji je ujeo psa----------C'est arrivé prčs de chez vous / Man bites dog Čudni dani--------------------------Strange Days Deep Purple------------------------Total Abandon - Australia '99 Devojka od milion dolara-------Million Dollar Baby Dina------------------------------------Dune Dinosaur - Walt Disney---------Dinosaur Diskoteka 54------------------------Discotheque 54 Diskretni šarm buržoazije------Le Charme discret de la bourgeoisie Dnevnik jednog motocikliste---The motorcycle diaries (Diarios de motocicleta) Dobar posao u Italiji---------------The Italian job Dobar, loš i zao--------------------The Good the Bad and the Ugly Dobra devojka-----------------------The Good Girl Drakula--------------------------------Dracula Duhovi u nama----------------------The Others Dve čađave dvocevke-------------Lock Stock & 2 Smoking Barells Džekes--------------------------------Jackass - The Movie Džumandži---------------------------Jumanji Đavolji advokat----------------------Devil's advocate Euro Trip------------------------------Euro Trip Fantastična četvorka-------------Fantastic Four Fatalna žena------------------------Femme fatale Fatalni kurs X-----------------------American History X Gladijator ----------------------------Gladiator Grad anđela-------------------------City of Angels Gradjanin Kejn---------------------Citizen Kane Hanibal--------------------------------Hannibal Helena Trojanska------------------Helen of Troy Hotel od milion dolara------------The million dollar hotel Igraj svoju igru-----------------------Ocean’s eleven Isijavanje------------------------------The Shining - DIRECTOR'S CUT! Istrebljivač-----------------------------Blade Runner Izgubljeni autoput-------------------Lost Highway Iznad oblaka--------------------------Al di lŕ delle nuvole (Beyond the clouds) Ja sam veštica----------------------Bewitched Ja špijun-------------------------------I Spy Jamakaši - Samuraji modernog vremena---------Yamakasi - Les samouraď des temps modernes Jovanka Orleanka ------------------Joan of Arc Kad jaganjci utihnu ----------------The Silence of the Lambs Kengur Džek--------------------------Kangaroo Jack Keri---------------------------------------Carrie Kineski fudbal-------------------------Siu lam juk kau (Shaolin Soccer) Kosa--------------------------------------Hair Kramb------------------------------------Crumb Kum 1------------------------------------The Godfather Kum 2------------------------------------The Godfather part 2 Kum 3------------------------------------The Godfather part 3 Lažov Lažov----------------------------Liar liar Legenda----------------------------------Legend Let iznad kukavičjeg gnezda-----One flow over the Cuckoo's Nest Lice sa ožiljkom-----------------------Scarface Lovac na jelene------------------------The deer hunter Lusija i seks-----------------------------Lucia y el sexo Ljudi Mačke-----------------------------Cat people Ljudi u crnom 1-----------------------Men in Black 1 Ljuštura----------------------------------Spawn Madagaskar-----------------------------Madagascar Maks---------------------------------------Max Malena-------------------------------------Malena Malholand drajv-------------------------Mulholland Drive Mali Buda---------------------------------Little Buddha Marš Kraljeva----------------------------La Marche De L` Empereur / March Of The Penguins Maska--------------------------------------The Mask Maska Zoroa-----------------------------The Mask of Zorro Matriks 1----------------------------------The Matrix Matriks 2----------------------------------Matrix: Reloaded Memento (Sećanje)-------------------Memento Mis Tajni Agent ------------------------Miss Congeniality Mistična Reka---------------------------Mystic river Moderna Vremena----------------------Charlie Chaplin's Modern Times Mrak film 2 -------------------------------Scary movie 2 Mulen Ruž--------------------------------Moulin Rouge Napuštena--------------------------------Abandon Narod protiv Lari Flinta---------------The people Vs. Larry Flynt Nastanjeno zlo - Apokalipsa-------Resident Evil - Apocalypse Neprijatelj pred vratima---------------Enemy at the Gates Neprilagođena---------------------------Girl, Interrupted Nešto najslađe--------------------------The sweetest thing Nevidljivi čovek---------------------------Hollow Man O brate gde si?--------------------------O Brother, where are thou? Obrtni momenat-------------------------Torque Olovni kovčeg ----------------------------Full Metal Jacket Ostrvo strasti (Nošeni strujom)-----Swept away Osveta Pink Pantera 4-----------------Revenge of the Pink Panther Osvetnici-----------------------------------The avengers Oštrica 2 ----------------------------------Blade 2 Otkačeni profesor 2--------------------Nutty professor 2: The Klumps Otpozadi ----------------------------------Irreversible Ovo nije glupi tinejdžerski film------Not another teen movie Paklena Pomorandža------------------A clockwork orange Pakt sa Vukovima----------------------Le Pacte des Loups Panamski krojač------------------------The tailor of Panama Perl Harbur -------------------------------Pearl Harbor Pi---------------------------------------------Pi Pijanista-----------------------------------The Pianist Pink Panter 1----------------------------The Pink Panther Plava munja (Pandur lopovskih navika)-----Blue Streak Plen------------------------------------------The Score Polarni voz---------------------------------The Polar Express Poslednji tango u Parizu-------------The Last tango in Paris Povratak Pink Pantera 2--------------The Return of the Pink Panther Povratak u budućnost 1---------------Back to the future 1 Povratak u budućnost 2---------------Back to the future 2 Povratak u budućnost 3---------------Back to the future 3 Pre kiše-------------------------------------Makedonski film Priča o igračkama 2--------------------Toy Story 2 Pričaj sa njom----------------------------Hable con ella (Talk to Her) Pritajeni tigar skriveni zmaj----------Wo hu cang long (Crouching Tiger, Hidden Dragon) Pritajeno Zlo-------------------------------Resident Evil Prljavi Hari---------------------------------Dirty Harry Prohujalo sa vihorom------------------Gone with the wind (SPOJENO U JEDAN TITL) Prvi greh------------------------------------Original sin Rašomon-----------------------------------Rashomon Rat zvezda : I epizoda-----------------Star Wars: Epizode I - The Phantom Menace Rat zvezda 4: Nova nada-------------Star Wars IV: A new Hope Rat zvezda 5: Imperija uzvraća udarac-----Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back Rat zvezda 6: Povratak Džedaja--------------Star Wars: epizode VI - Return of the Jedi Rej--------------------------------------------Ray Ronin-----------------------------------------Ronin Sanjari---------------------------------------The Dreamers Sanjiva dolina-----------------------------Sleepy Hollow Slomljeno----------------------------------Crash Smešna strana istorije----------------History of the world part I Sneč-----------------------------------------Snatch Stigmata------------------------------------Stigmata Strava u ulici brestova 1 --------------A Nightmare On Elm Street 1 Strava u ulici brestova 2 --------------Fredijeva osveta Freddy's revenge - 2 Strava u ulici brestova 3 --------------Ratnici snova Dream warriors - 3 Strava u ulici brestova 4 --------------Ratnici snova The dream master - 4 Strava u ulici brestova 5 --------------Dete sanjalica The dream child - 5 Strava u ulici brestova 6 --------------Fredi je mrtav Freddy's Dead: The Final Nightmare - 6 Strava u ulici brestova 7 --------------Nova mora New nightmare - 7 Supermen 1-------------------------------Superman 1 Supermen 2-------------------------------Superman 2 Supermen 3-------------------------------Superman 3 Supermen 4-------------------------------Superman 4: The Quest for Peace Sveti gral-----------------------------------Monty Python and the Holy Grail Šaft-------------------------------------------Shaft Šakal----------------------------------------The Jackal Šesto čulo---------------------------------The Sixth Sense Šetnja sa dinosaursima---------------Walking with dinosaurs Šifra sabljarka----------------------------Swordfish Šindlerova Lista--------------------------Schindler's list Širom zatvorenih očiju-----------------Eyes Wide Shut Šrek------------------------------------------Shrek Tajni agenti--------------------------------Agents Secrets Taksista------------------------------------Taxi Driver Teksaški masakr------------------------The texas chainsaw massacre Telefonska govornica-------------------Phone Booth Terminator 1-------------------------------The Terminator Tihi Amerikanac--------------------------The Quiet American Tom Rajder 2------------------------------Tomb Raider: Cradle of Life Tragovi u duši-----------------------------The human stain Transporter---------------------------------Le Transporteur Tripl X-----------------------------------------XXX Trka Pacova-------------------------------Rat Race U raljama zakona------------------------Down by law U zmajevom gnezdu--------------------Enter the Dragon Ubistvo po stavkama-------------------Murder by numbers Ubiti Bila 1---------------------------------Kill Bill volume 1 Ubiti Bila 2---------------------------------Kill Bill volume 2 Udarac---------------------------------------Blow Uhvati me ako možeš------------------Catch me if you can Ukradena lepota-------------------------Stealing beauty Ulučni psi-----------------------------------Reservoir Dogs Umri neki drugi dan---------------------Die Another Day 007 Upoznaj moje roditelje-----------------Meet the parents Uvećanje -----------------------------------Blowup Vasabi---------------------------------------Wasabi Veliki diktator-----------------------------The great dictator Veliko plavetnilo--------------------------Le Grand bleu (The Big Blue) Veštačka inteligencija------------------Artificial intelligence: A.I. Virtuelni ubica-----------------------------Virtuosity Voz pun love-------------------------------Money train Vremenska mašina----------------------The time machine X-Ljudi 1--------------------------------------X-Man X-Ljudi 2 X2:--------------------------------X-Men United Za par dolara više-------------------------Per qualche dollaro in piů (For A Few Dollars More) Zabava----------------------------------------The Party Zid----------------------------------------------Pink Floyd the Wall Zlatna groznica----------------------------The Gold Rush Zmijske oči----------------------------------Snake Eyes Zulender -------------------------------------Zoolender Život i smrt na reci Gang---------------Life & Death on the river Gasnges Život ili nešto slično-----------------------Life or something like it
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 01:02
|
pogledaj na podnapisima i na extratitles. mislim da imas tamo ruske lutke i bound.
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 02:03
|
malinar lega,prijatelju,ma nemoraš ti ništa da nudiš, ako tebi neko pošalje titl.ovdje su lega dobri ljudi,svako će ti pomoći,da ti pošalje titl koji ti treba.
živio lega
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 02:15
|
Neznam kako sam propustio da pogledam i za "Bound" na Podnapisima.
A za "The Russian Dolls" ima samo na EN, to znam gledao sam i ranije.
Za "La cage" je postavljen pogrešan titl. (na podnapisima)
Da li misliš na www.extratitles.to Ako na tu adresu misliš, meni taj sajt nije baš najjasniji.
|
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 02:29
|
dejan-sl
Ne nudim ja titlove da bih netkog odobrovoljio. Nego mi žao da toliko truda uložim i prepravim titlove, a onda ih sebično čuvam. Zato kome pašu ovi moji titlovi, ja ću mu poslati.
Ima tu titlova, na primer "šetnja sa dinosaursima" koji su postavljeni na ovaj sajt a ne rade uopće dobro. Moji titlovi rade odlično. Ima tu još nekoliko koji su bili dobri samo zato što su prevedeni. Ostalo nema veze s pameću. Ima čak i SR titlova koje sam morao da sređujem jer nemaju naš font Č,Ć,Š,Đ,Ž ili se ne slaže FPS sa filmom.
Nisam bezobrazan, i neću ih postaviti na sajt. (nisam ih ja prevodio)
Nisam sebičan i želim da ih podelim sa vama.
P.S. Pozdrav svim ljudima koji troše svoje vreme na prevođenje.
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 02:40
Malinar piše:
dejan-sl
Ne nudim ja titlove da bih netkog odobrovoljio. Nego mi žao da toliko truda uložim i prepravim titlove, a onda ih sebično čuvam. Zato kome pašu ovi moji titlovi, ja ću mu poslati.
Ima tu titlova, na primer "šetnja sa dinosaursima" koji su postavljeni na ovaj sajt a ne rade uopće dobro. Moji titlovi rade odlično. Ima tu još nekoliko koji su bili dobri samo zato što su prevedeni. Ostalo nema veze s pameću. Ima čak i SR titlova koje sam morao da sređujem jer nemaju naš font Č,Ć,Š,Đ,Ž ili se ne slaže FPS sa filmom.
Nisam bezobrazan, i neću ih postaviti na sajt. (nisam ih ja prevodio)
Nisam sebičan i želim da ih podelim sa vama.
P.S. Pozdrav svim ljudima koji troše svoje vreme na prevođenje.
|
ma ajde lega nisam ja rekao da si sebičan ni išta loše nisam mislio o tebi,jasno da ćeš pomoći nekom ako nešto traži(neki titl).ja ih ne prevodim,niti nemam vremena i znam da je to muka,al zato mogu svakom ponudit neki dobar film i na neki način pomoć.
krivo si me shvatio lega.
naravno da jesmo svi tu na ovom forumu da pomažemo jedni drugima.
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 09:05
Malinar:
na podnapisima postoji hrvatski titl za The Russian Dolls, al je postavljen
pod originalnim imenom: Poupées russes, Les,
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 15:12
KAKO WALKING WITH DINOSAURS NE RADE DOBRO ???????? To je moj prevod i kod mene rade savrseno, a bogme i sa drugima kome sam ih davao ( u razmenama) nisu se zalili , NAPROTIV !!! Sta tebi tu tacno ne radi !!!???
------------- Vladika
|
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 15:43
Kneginja je u pravu, francuski je film LES POUPEES RUSSES i ima cro. title za nj. Gle, ja za BOUND imam neki srpski title koji kasni i ne znam to popraviti. daj mail da ti pošaljem (pa mi ga vrati popravljenog ) i sve što vidiš da ne radi na Podnapisima napiši mi ovdje da pobrišem/popravim. extratitles su ti sada www.titles.to i tu ima svašta...
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 00:37
|
Kneginja
Hvala puno za informaciju.
kl0kan
Vec sam i na forumu "losi titlovi" na podnapisima pisao da je titl za La cage pogresno postavljen. Odnosno, postoji Poljski film sa istim nazivom, ali snimljen neke druge godine. Taj poljski film je preveden kao Klatka. Uostalom bolje sam objasnio gresku na forumu podnapisa. Pod imenom JASAM.
Sredici titl za "Bound" i poslacu ti ga
Vladika
Nemoj pogresno da me shvatis, nikako ne zelim da omalozavam neciji rad. Narocito ne ljudi koji prevode sa engleskog.
Titl za "Setnja sa dinosaursima" kod mene nije htela nikako da se uklopi sa serijom. Dok engleska verzija titla se uklopila iz prve. Govorim o petom i sestom delu serijala. Kako sam izgubio bar dva sata pokusavajuci da nastelujem titl za ova dva dela, resio sam da to ne radim vise. Uzeo sam engleski titl i sa tvog titla sam copy-paste svaku liniju teksta posebno prebacivao. Ima tu i gutanja slova, zatim razmaka pre zareza (naprimer , primer) ali sve je to manje bitno. Bitno je da titl bude preveden na neki od nasih jezika, sve ostalo je lako.
Nemoj da se ljutis.
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 02:14
Evo, popravljena je KLATKA. To je neki dokumentarni. Al to ti ništa ne rešava...za LA CAGE nema nigde titla...
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 13:18
Pa ako FPS ne odgovara ,to tesko moze da se zove "LOSIM" prevodom. Titl je pravljen za verziju koju ja imam i na nju se odlicno uklapa . A sto se tice ( naprimer ,primer) ,ako nisi znao, to se radi radi preglednosti teksta . Jos je Zana Rolovic pricala o tome zasto se tako radi !!! Daleko se lakse cita tako ,pregledno je ,a to mozes da vidis na svim prevodima na TV-u (bar onim najboljim) !!! Ako je i bilo nekog progutanog slova (verovatno da jeste nekoliko ) zar je to razlog da se petljas oko "sredjivanja" prevoda !!! I te prevode zoves TVOJIMA !!! To su tudji prevodi koje si ti preradio !!!
------------- Vladika
|
Objavio: nikica008
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 13:55
Vladika piše:
I te prevode zoves TVOJIMA !!! |
Malinar piše:
jer titlovi nisu moji
|
pa covjek je reko da nisu njegovi
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 16:33
Covek je rekao " Zato kome pašu ovi moji titlovi..." ili "Moji titlovi rade odlično. "
------------- Vladika
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 22:58
|
Ne vidim nista sporno. Titlovi nisu moji. Necije titlove sam prilagodio sebi i filmovima koje ja imam. Te titlove nudim kome trebaju. Ni jednog trenutka nisam rekao da su titlovi moji, cak sam se zahvalio ljudima koji prevode.
Kome ne odgovara titl koji skine sa ovog sajta, moze da proba sa titlom koji sam ja sredjivao. Zar to i nije sustina ovog sajta?
Ima oko 200 titla koje sam prepravio sa HR na SR, i sta sad, treba li da se ti ljudi naljute na mene sto sam to uradio? Ili ce mozda ljudima iz SR odgovarati vise ovaj nazovi moj titl. Ima oko 5-6 SR titla koje sam sredjivao, jedan od njih je i "Setnja..."
Generalno upotrebio sam jedno ime " sredjivanje", pod tim podrazumevam sredjivanje FPS ili teksta, negde i oboje.
Ni jedan tudji titl nisam upload na ovaj sajt pod mojim imenom. Dok ima ljudi koji skinu titl, i odmah ga upload pod svojim imenom, a ne urade nista na titlu. Cemu? Ja bar nesto uradim da bih ga na neki nacin poboljsao.
Necu vise da se pravdam. Kome odgovaraju ovi tudji titlovi koje sam ja "prilagodio" neka mi trazi.
P.S. Hvala svim ljudima koji prevode na jedan od nasih jezika.
|
|