Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Cold Pursuit (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91039
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:50
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Cold Pursuit (2019)
Objavio: Stole Haringa
Tema: Cold Pursuit (2019)
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 09:53

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjJ5KTukoLeAhViBcAKHTuwBY4QFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt6116856%2F&usg=AOvVaw0ja3mfYTJP5BdMsAGMOsK1" rel="nofollow -

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjl7q7OkKbeAhUsJ8AKHbNcDIsQFjADegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt5719748%2F&usg=AOvVaw3b8KB02r8Nw1Iiik7Nzikx" rel="nofollow -

- IMDB

Žanr: Akcija, drama, triler https://www.imdb.com/genre/Western?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - Zemlja: SAD 
Režija: Hans Petter Moland
Scenario: Frank Baldwin, Kim Fupz Aakeson

Glavne uloge:
Emmy Rossum
Liam Neeson ... Nels
Tom Bateman ... Viking
William Forsythe
Laura Dern

Opis:

Vozač traži osvetu protiv trgovaca drogom za kojeg misli da mu je ubio sina. Na temelju norveškog filma “In Order of Disappearance” iz 2014. godine.

Odgovori:
Objavio: koppo
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2019 u 17:00
Vidim da je 1 - 1 kopija norveskog filma. Ne kuzim zasto hollywood to radi, zar im nije jeftinije ubacit titlove :?

Objavio: baho
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2019 u 17:14
Nisam gledao i vjerovatno neću, jer mi je nekako previše Liama Neesona u ulogama oca koji istjeruje neku pravdu. Ili sam nešto pomiješao. Smile

P.S. Ovo "nisam gledao"... sad vidim da piše 2019, pa vjerovatno nisam ni mogao. Wink

-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela <<
Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).

Objavio: VLL72
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2019 u 14:21
Inače taj norveški film je odličan!

-------------
Samo Zvezda!!!

Objavio: kadetoni
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 23:01
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Nisam gledao i vjerovatno neću, jer mi je nekako previše Liama Neesona u ulogama oca koji istjeruje neku pravdu. 
Liam osvetnik u svim godišnjim dobima.    LOL   
Inače, super je u dosta filmova.

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 23:12
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Originalno postovano od strane baho baho piše:

Nisam gledao i vjerovatno neću, jer mi je nekako previše Liama Neesona u ulogama oca koji istjeruje neku pravdu. 
Liam osvetnik u svim godišnjim dobima.    LOL   
Inače, super je u dosta filmova.
otac godine, ženu i kćer mu 3 puta otmu, ne bi mu ovce dala čuvatiLOLLOL 

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:26
LOL

A to kad je postao moderan, a dok je bio staromodan spasavao je narode   LOL (Rob Roy, Schindler's List) 

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 22:56
Nisam gledao film i neću ga komentarisati. Kraftidioten ima svoju temu i tamo sam napisao šta mislim. Dodaću da nedostaju Bruno Ganc, Navojec i društvo koji su oplemenili film. Još nešto, reditelj Moland, svojim postupkom nije uradio ništa novo. Rimejk sopstvenog filma u holivudskoj produkciji radili su i urasili mnogi pre njega. Na primer, Ole Borental je to pokušao sa svojim odličnim Noćnim čuvarom (Nattevagten 1994) koji dobija nastavak. Probao je i upropastio film jer nije ponudio ništa novo. Prepisao je, preslikao, klonirao (nazovite to kako želite) svaku scenu i time sahranio i sebe i glumce. Svaka čast Noltiju i ostatku ekipe, ipak nisu mogli da na domaćem terenu dobiju KIma Bodniju. Nešto mi govori da će se to desiti i sa ovim rimejkom Uostalom, videće se.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 23:12
Skidam ovaj "Kraftidioten", da se nebi s*ebo kao i sa The Thing. Tako da ovaj necu gledati.

Objavio: DzonDon
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 10:12
Legendarni Lijam, naravno da ću pogledati svaki njegov film.

Objavio: bgvracar
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 19:11
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Skidam ovaj "Kraftidioten", da se nebi s*ebo kao i sa The Thing. Tako da ovaj necu gledati.

Pametna odluka. Bez namere da komentarišem Nisonovu verziju koju nisam ni gledao, moje iskustvo sa američkim rimejcima evropskih i azijskih filmova je uglavnom loše. Jednostavno, imaju potrebu da te filmove prilagode ukusu američke publike čime se gubi taj evropski šmek originalnih verzija. Još su mi u sećanju skandalozni američki rimejci filmova Loft i The Secret In Their Eyes. Iskreno se nadam da to sada neće biti slučaj.

Objavio: adm1r
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 20:28

Zahebanciju na stranu, rimejk The Thing je bio dobar. Po mom skromnom mišljenju iliti IMHO.

-------------

Objavio: beogradski
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 20:53
Hollywood se poodavno ulenjio, pa uzmu tako rezisera iz Evrope ili Azije, daju mu budzet za 1-2 filma, ''naroka'' poznata imena i to je to. Tako su im bili aktuelni Ringo Lam i John Woo...Samo ne znam, Liam Neeson, samo sto nije svetio komsiju ) Shalio sam se. BTW imam i nor original na usb-u a jos nisam odgledao ni taj) Tako da nz da li cu original ili ovaj)

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 21:31
Kad vidim Liam Neeson-a prva asocijacija mi je... aha, to je onaj mamojeb kome stalno krimosi kidnapuju familiju.    

Po traileru vide se komadići "humora". Samo im fali Sergej koji peva "Kukavicu".

Postoji jedan dodatni razlog zašto ću pogledati ovaj rimejk... prelepa i harizmatična Emmy Rossum.

A da je Liam propo' - jeste, od zadnji put kad smo se videli.    

* volim evropske filmove ali nisam fan skandinavskih filmova. Original može da čeka.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 22:10
Mislim da će svako ko ne pogleda Kraftidioten, biti na gubitku. Film je jednostavno, fenomenalan. Thumbs Up

Objavio: aleksayu
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 15:00
Ovaj americki rimejk originala Kraftidioten , u kome igraju Sergej Trifunovic , Miki Krstovic i jos neki glumci sa prostora bivse Jugoslavije ,sigurno necu gledati. Drugi razlog za moje negledanje je da osrednji i omatoreli Nilson zadnjih godina osim ispraznih akcionih filmova nije u stanju nista drugo da ponudi... Mozda i nije samo do njega krivica, verovatno mu i ne daju druge uloge isprazni Ameri. Na stranu sto se njegovo spasavanje ceri kao lajt motiv filmova tipa Otera 1,2,3 svima smucilo

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 15:07
Cudi me samo, sto je Hans Petter Moland inace veoma ozbiljan filmski reziser i stvaralac pristao da radi ovu reziju ovog rimejka. Zafalile verovatno coveku parice....Redki su oni koji se nisu prodali i ostali dosledni sebi . Primer je Nicolas Viding Rifn danski reziser genije, koji od kad je otisao u Ameriku da rezira. snima prava filmska sranja i promasaje Pocev od retko vidjenog smeca Only God Forgives pa zatim filma Drive itd.itd

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 15:12
Koga zanima Nicolas preporucujem mu trilogiju Diler , Diler 2, Diler 3, gde slika svet danskog podzemlja. Porede ga sa Martin Scorcizem, koji je za dve klase slabiji i neinventivniji reziser u odnosu na danca. Za mene licno od filma Taksiste, nista nije dalje pametno uradio u svetu filma. U Dileru -prvom delu igra slavni Slavko Labovic, cuven u svetu po ulozi reketasa iz filmz U Kini jedu pse. Inace, u Kini jedu pse kao i nastavak ovog filma je radio gore pomenuti Nicolas Vinding Refn.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 18:49
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

otac godine, ženu i kćer mu 3 puta otmu, ne bi mu ovce dala čuvatilollol 

Ono što je najgore... kao da gledaš mini seriju od tri filma.   
Čekam nastavak br.4: da njega kidnapuju a familija da ga spašava, jebo ga Otac.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 23:38
Preporucujem skandinavske filmove i serije takodje ) Nego jos jednom da napisem da je shala za Liama da samo sto nije svetio komsiju, ali zato Nicolas Cage samo sto nije )

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 07:35
Haha
Bravo Danilo poentirao si u jednoj recenici sustinu

Objavio: stevan-manojlovic
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 09:52
Kome su Kraftidioten filmska umetnost treba da pocne farmu da gleda. O rimejku ne treba trositi reci.

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 12:38
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Zahebanciju na stranu, rimejk The Thing je bio dobar. Po mom skromnom mišljenju iliti IMHO.

Nisam ja rekao da je los,vec da nisam znao za staru verziju. Dobar je rimejk. Ovaj Kraftidioten sam gledao,i dobar mi je,tako da necu gledati ovaj sa Nisan Skylineom

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 12:41

Citiraj volim evropske filmove ali nisam fan skandinavskih filmova. Original može da čeka.    

Ja vecinom te evropske gledam na Brazzersima i tako

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 16:56
Originalno postovano od strane stevan-manojlovic stevan-manojlovic piše:

Kome su Kraftidioten filmska umetnost treba da pocne farmu da gleda. O rimejku ne treba trositi reci.

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 16:57
ROFLROFLROFL

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 20:27
Uvek sam se pitao,pitam i pitacu se, zbog cega ljudi koji nisu istomisljenici, tj. kad imaju razliku u misljenjima, krenu socno da se caste nekim recima, zapravo to bude direktno nekakva vulgarnost ili nekakva upakovana poruka tj. aluzija. Nema veze ovo samnom nego bas sad citam komentare pa... Bilo je jednom pokrenuto ''nije tesko biti fin'', izgleda da jeste ) Jer ukoliko se nebitno Peri ili Ziki ne svidi neki film koji se meni svideo, to nije razlog da mu kazem ovo ili ono, ili obrnuto )

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2019 u 01:44
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

otac godine, ženu i kćer mu 3 puta otmu, ne bi mu ovce dala čuvatilollol 

Ono što je najgore... kao da gledaš mini seriju od tri filma.   
Čekam nastavak br.4: da njega kidnapuju a familija da ga spašava, jebo ga Otac.    

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjs0PnW3uTgAhUILlAKHd5OBzIQFjABegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt5052460%2F&usg=AOvVaw1C-z4C5gJxk8k_kEzP3DUh" rel="nofollow -

- Taken (TV Series 2017–2018)

Nema potrebe, istoimena serija već postoji. Odgledao prvu sezonu i batalio.

Sve zavisi od ukusa i raspoloženja. Drive mi je solidan film, Bronson takođe. toliko od Refna van kuće. Kod kuće je ostavio i fenomenalni Bleeder u kom se okupilo jezgro koje je nastavilo svoju rabotu u Dileru. Čika Martin je otvoren, narodski čovek dok Refn sve više naginje hermetizmu. Lično, čika Martin trenutno vodi.

Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2019 u 08:20
Stole Nicolas je Bronson radio dok je jos bio kod kuce, mislim na Evropu..Meni je njegov film Samo bog oprsta ,smece kakvo se retko srece.Pogubio se covek .Njegovi slow motion kadrovi , stilizacija, lepo si rekao hermetizam,imaju opravdanje u Budjenju Vanhale.Ako si gledao Samo bog oprsta, napisi sta mislis o tom filmu. Bleeder je dobar , a Bronson mi je izvrstan film originalan .Zanimljivo da Btonson i Paklena pomorandza koji obradjuju temu nasilja svo vreme imaju klasicnu muziku kao podlogu.

Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2019 u 08:21
Izvinjavam se na greskama kucano na mobilnim

Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2019 u 21:47

Šaku na stranu, Refn je napravio iskorak, nije se držao klasike kao pijan plota. Nezaboravna scena ravna onim iz Leta iz kukavičjeg gnezda.

Bleeder i Fear X (2003) su filmovi u kojima nije još bio sasvim svoj. Vidi se uticaj evropskih autora od kojih je pekao zanat. Isto važi i za Valhalu koja najavljuje njegov upliv u hermetizam. NIsam znao šta se sa njim događa, odakle tako nagao preokret u narativu i izrazu. A onda mi je pai u ruke dokimentarac o starom Hodorovkom koji je pričao kako je nastao film Dine i još dosta toga što njemu ide u prilog. Odmah na početku vidi se upravo Refn koji intenzivno druguje sa časnom starinom.

Napisaću šta imam o promašaju Samo Bog oprašta.

Izašao sam sa teme i bežim iz iste.

Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2019 u 23:57

Nevezano za temu iučesnike iste, to su čari interneta. Ono o čemu bi se dobro razmislilo u realnom životu, mislim na komentare i čašćavanja, na internetu se servira brzinom svetlosti. Razlog, anonimnost i bezbedna udaljenost pružaju neviđenu hrabrost. Nedostaje samo transparent "Mnogo smo jaki" kad se pojedinci pronađu i udruže.

Ne čitam sve komentare niti zanima mišljenje pojedinaca, sa rangom ili bez. Privremeno rešenje koje će verovatno postati trajno.

Vezano za temu, pisao sam kako su holivuđani vešti, kako su admašili Kraljevića Marka u ceđenju suve drenovine. Uspeli su u onom što se zove tri u jedan jer uz autorska prava dobijaju i autora. Igraju ljudi na sigurno i svi su zadovoljni. Holivuđani koji ne kupuju mačku u džaku i autor koji je nauštrb autorskih prava dobio šansu da zaigra u A ligi.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2019 u 20:24
Prijevod je najavio Bambula ⚡

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2019 u 22:00
Film je stvarno vrhunski , kao i svaki u glavnoj ulozi Liama .

Objavio: ROCCAFORTE, BELGRADO
Datum objave: 02.Svibanj/May.2019 u 02:56
Odavno nisam gledao jadniji film.. Preglumljivanje zalosnog Nisona, idiotski tarantinovski dijalozi.. Glupi americki skrnav Krafriddiotena

Datum objave: 02.Svibanj/May.2019 u 12:25
Cemu ovoliko komentara za Nelsona penzionera

Datum objave: 02.Svibanj/May.2019 u 22:37

Odgledao sam sam američku verziju genijalnog norveškog crnohumornog filma Kraftidioten. Reditelj Moland je ostao dok je sve ostalo pretrpelo manje više korenite promene.  Ovaj rimejk je dobar primer da promene ne donose uvek nešto bolje. Daleko od toga, scenarista, kome je ovo prvi scenario, nije imao težak zadatak. Problem je što se uopšte nije potrudio i svojim postupkom podsetio na slavne političare i ostalu finu gospodu koja prepisuju tuđe radove da bi doktorirali. Javašluk je zahvatio i ostatak ekipe na čelu sa drvenim Lijamom koji u duhu tradicije svojih uloga opet nije sačuvao i odbranio porodicu. Da je samo to, nije, njegova gluma je na najnižem nivou, na nivou Samurai Copa, baje iz istoimenog treš filma. Mislim da je gori od svog protivnika, negativca T.Bejtmena koji se uopšte nije trudio da izgradi svoj lik. Probao je da iskopira Norvežanina Hagena i u tom pokušaju prošao kao bos po trnju. Još nisam načisto ko je od ove dvojice gori, tu je mrtva trka. L.Dern je najbolja, možda zbog toga što je imala malu minutažu koja je sprečila da podeli sudbinu filma. Sve ostalo je, zahvlaljujući ljudima sa obe strane kamere, bezidejno i isprano. Molandovi već viđeni fazoni i fore mogu da imaju prođu kod (ne)zahvalne američke publike, ne i kod mene kome su čak i pokušaji da nadogradi neke scene ili ponudi nešto novo, ništa drugo nego nepotrebna eksploatacija svog imena i dela. Oba filma deli prostor veći od onog 1389 saobraćajnog znakaTongue

Objavio: protectore
Datum objave: 03.Svibanj/May.2019 u 23:48
Cini mi se da se ovim filmom i komicnim scenama u njemu i sam Liam odlucio nasaliti na serial "Taken" a usput dobro i zaraditi (oko 32miliona dolara), sto je izuzetno uspjesno za nekog ko ima 66 godina. Ali i ovog puta publika je ostala kratkih rukava zbog jos jednog u nizu (Taken nastavaka) Neesonovih filmova.

Objavio: robin12345
Datum objave: 04.Svibanj/May.2019 u 18:06
izgledao da Liam neupitno klizi ka Stevici Seagalu, nakom Commutera drugi njegov zaista loš film u tom akcijskom šablonu...

Objavio: krkan007
Datum objave: 04.Svibanj/May.2019 u 19:27
Nakon 10-ak minuta sam skontao da mi je to sve nešto poznato... Podvala, samo takva. Humor na razini Farga, ali čemu rimejk, jbt?

Datum objave: 04.Svibanj/May.2019 u 21:15
Cemu ovolika diskusija za ocvalog Nelsona, nek ode jednom u zasluzenu penziju kad vec nema sta da kaze.

Objavio: srdjan-vojnovic
Datum objave: 05.Svibanj/May.2019 u 22:04
Danski filmovi, trilogija Diler, kako je originalan naslov filmova ?
Hvala

Datum objave: 05.Svibanj/May.2019 u 22:19
Originalno postovano od strane srdjan-vojnovic srdjan-vojnovic piše:

Danski filmovi, trilogija Diler, kako je originalan naslov filmova ?
Hvala

Izvoli.
Pusher (1996)        https://www.imdb.com/title/tt0117407/" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt0117407/
Pusher II (2004)    https://www.imdb.com/title/tt0396184/" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt0396184/    
Pusher III(2005)     https://www.imdb.com/title/tt0425379/" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt0425379/

Postoji tema za potražnju filmova kad im ne znamo ime   https://forum.titlovi.com/filmovi-serije-kojima-ne-znamo-ime-moguci-spoileri_t17263_p1476595.html#1476595" rel="nofollow - ovde
Sad će nam sigurno prebaciti postove na tu temu.   Wink

-------------

Objavio: dzabaludin
Datum objave: 06.Svibanj/May.2019 u 23:08
"Ladan Pršut", kako bi neki preveli i nije toliko loš kako sam očekivao. Naravno, film za jednu noć, kad nema ništa pametnije. Deda Liam i dalje bije brže/bolje/jače od Brus Lija, Van Dama i Statama, a ima godina ko njih trojca zajedno, ali ipak je malo smanjio doživljaj pa je rokno samo par komada (ostale su roknuli drugi).

Imam dojam, da ne kažem utisak, da se režiseru jako sviđa Fargo (što film, što serija) pa me nekim detaljima blago podsjeća na njega, ali je ne miljama nego svjetlosnim godinama daleko od Farga.

Naravno, glavni problem je opet dužina, sve traje predugo za ovako predvidiv besmisao (a koji nije?).

MEĐUTIM! Sreća da postoje fantastični programi za video, kao što je npr. VLC, koji vam laganim pritiskom na NUMERIČKI PLUS ubrza prikaz, recimo 1.5 puta, što je sasvim gledljivo i slušljivo, a ipak skrati sranja za čitavu trećinu pa tako i filmovi duži od 2h postanu u neku ruku gledljivi.

Datum objave: 06.Svibanj/May.2019 u 23:28

Na vuka dreka a lisica kokoš kradeSmile

Reditelj Moland je glavni krivac a ne Lijam. Ne verujem da može da zaseni i nadmaši Čarlsa Bronsona koji je u sedmoj deceniji života postao prvi akcioni heroj te vrste. Čak je bio i ostao nenadmašan. Pucao je, tukao i nogatao se kao mladić.

Objavio: milebrasa
Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 00:17
sta je ovde odlicno, ako se misli na to da mu nisu kidnapovali...ok to jeste jer stvarno bi bilo bezumno, ako se misli na to sto su malo zasolili tarantinom... jos uvek neslano

Objavio: filips88
Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 14:54
Odlican film. Providan jeste ipak unapred znamo sta ce se desiti ali opet je super. Liamovi filmovi su odlicni, retko koji da promasi.

Objavio: VLL72
Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 17:05
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Odgledao sam sam američku verziju genijalnog norveškog crnohumornog filma Kraftidioten. Reditelj Moland je ostao dok je sve ostalo pretrpelo manje više korenite promene.  Ovaj rimejk je dobar primer da promene ne donose uvek nešto bolje. Daleko od toga, scenarista, kome je ovo prvi scenario, nije imao težak zadatak. Problem je što se uopšte nije potrudio i svojim postupkom podsetio na slavne političare i ostalu finu gospodu koja prepisuju tuđe radove da bi doktorirali. Javašluk je zahvatio i ostatak ekipe na čelu sa drvenim Lijamom koji u duhu tradicije svojih uloga opet nije sačuvao i odbranio porodicu. Da je samo to, nije, njegova gluma je na najnižem nivou, na nivou Samurai Copa, baje iz istoimenog treš filma. Mislim da je gori od svog protivnika, negativca T.Bejtmena koji se uopšte nije trudio da izgradi svoj lik. Probao je da iskopira Norvežanina Hagena i u tom pokušaju prošao kao bos po trnju. Još nisam načisto ko je od ove dvojice gori, tu je mrtva trka. L.Dern je najbolja, možda zbog toga što je imala malu minutažu koja je sprečila da podeli sudbinu filma. Sve ostalo je, zahvlaljujući ljudima sa obe strane kamere, bezidejno i isprano. Molandovi već viđeni fazoni i fore mogu da imaju prođu kod (ne)zahvalne američke publike, ne i kod mene kome su čak i pokušaji da nadogradi neke scene ili ponudi nešto novo, ništa drugo nego nepotrebna eksploatacija svog imena i dela. Oba filma deli prostor veći od onog 1389 saobraćajnog znakaTongue
Vrhunski objašnjeno, kao i uvek! Meni je npr. ona fora u Norveškom filmu, gde su balkanci negativci i gde komentarišu iz kola dok čekaju da kidnapuju klinca iz škole, kada g-đa počisti za svojim kučetom njesra rukom, ali sa kesicom, legendarna i nikad jača. Gluma naših ljudi u tom filmu je vrhunska i film je jedno 1000 puta bolji od ovog prepakovanog. Ne mogu indijanci da isparijaju to nikako...

-------------
Samo Zvezda!!!

Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 17:17
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Cemu ovolika diskusija za ocvalog Nelsona, nek ode jednom u zasluzenu penziju kad vec nema sta da kaze.

Slažem se.    

* trebalo bi snimiti još par filmova "Taken" za svaki slučaj.

Liam je toliko postao stereotipni lik da čim ga vidim menjam kanal.   

-------------

Objavio: Baki_MB
Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 19:36
Ocekivao sam bolju radnju filma(stereotip)Liam je pdglumio za sto je bio placen

Objavio: robin12345
Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 19:44
Stvar je u tome da je Liam potpisao za ulogu, nije ga nitko tjerao. Očito lova ispred razine, nije jedini koji je odlučio unovčiti "player option"Cool

Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 20:18
Sapunica Liam

Datum objave: 07.Svibanj/May.2019 u 23:41
Originalno postovano od strane VLL72 VLL72 piše:

Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Vrhunski objašnjeno, kao i uvek! Meni je npr. ona fora u Norveškom filmu, gde su balkanci negativci i gde komentarišu iz kola dok čekaju da kidnapuju klinca iz škole, kada g-đa počisti za svojim kučetom njesra rukom, ali sa kesicom, legendarna i nikad jača. Gluma naših ljudi u tom filmu je vrhunska i film je jedno 1000 puta bolji od ovog prepakovanog. Ne mogu indijanci da isparijaju to nikako...

Ta scena je legendarna i nezaboravna. Nezaboravan je Navojec dok priča svoje utiske o norveškom zatvoru u kom može da se zaradi i penzija. Nedostaje to apolitičnom rimejku u kom nema nikakvih rasnih, verskih ili nacionalnih trzavica. Država Norveška je ipak zbog svog odnosa prema svojima državljanima specifična u mnogo čemu. Verujem da bi mnogi želeli ne da rade već da mardeljaju u Norveškoj. Obaška što su naši glumci klasa za sebe.

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 09.Svibanj/May.2019 u 02:21
Američko kopiranje evropskih filmova. Solidno uradjeno, ali nepotreban film.

Datum objave: 25.Studeni/Nov.2019 u 16:59
Iako je rimejk, iako je preslikan original, iako sam uvek za original, meni se ovaj film dopao. Takođe pohvale za Lijam Nisona u glavnoj ulozi ali isto tako pohvale i za Vilijam Forsajta, nekome ovaj glumac nije poznat ili možda ne zna za njega ali meni je drag glumac.

Datum objave: 25.Studeni/Nov.2019 u 17:27
Kada su Sergej Trifunovic i Miki Krstovic isli u Norvesku na kasting kada su videli sa kakvim glumcima imaju posla od predvidjenih sporednih uloga su im dali ravnopravne sa ostalima.
Nezaboravna je scena kad tip Miki Krstovicu kaze da je u zatvoru besplatno popravio zube i jos dobio neku vrstu socijalne pomoci ili penzije a Miki sa nevericom slusa i kaze Seres?
Antologijska scena sa nasim ludacima.

Objavio: Konzul
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2020 u 11:02
Verovatno najlosiji film Liam Neesona. Plac Majke Bozije. Nije za gledanje, preskociti.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2020 u 21:48

Matori nek ide u penziju, koga on jos zanima!

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2020 u 14:10
Liam Neeson je ODLICAN  glumac i nema nikakve potrebe da ide u penziju. Iza sebe ima ODLICNE filmove a gledajuci IMDb ima ih i ispred sebe

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 23:18
Kraftidioten mnogo bolja verzija, Liam jeste dobar glumac ali ovaj iz 2014 meni svakako bolji....

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk