Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=59640 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 14:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: How To Get Away With Murder (2014)Objavio: Gor@n88
Tema: How To Get Away With Murder (2014)
Datum objave: 20.Svibanj/May.2014 u 14:43
Opis:
Genijalna i harizmatična Analisa Kiting (Viola Davis) je profesorka na pravnom fakultetu gde samo najbolji dolaze da studiraju. Izabere četiri studenta iz njenog predmeta koji ni ne pomišljaju da će se naći u nimalo naivnoj situaciji i pritom upotrebiti sve dosadašnje naučene lekcije.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2015 u 21:54
Prva sezona je prevedena, Gor@n88 hvala za prevode
Titlove mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=how+to+get+away+with+murder - OVDJE
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:25
Premijera 2. sezone biće 24. septembra
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 23:52
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 23:41
Odlična serija! Puna je obrta, ko voli misterije i pravo, prava serija za njega.
Jedino me nervira glumac koji igra Vesa. Ostali su super.
Inače, Vajola Dejvis je dobila Emi nagradu za ulogu u seriji. Ona je prva Afroamerikanka koja je osvojila Emi nagradu za najbolju glavnu ulogu u dramskoj seriji.
Hvala Goranu na prevodima za 1. sezonu, odlični su!
Sa mojim prevodima ćete se družiti u 2. sezoni.
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2015 u 22:42
Obaveštenje: Prevod za 6. epizodu je prvobitno kasnio zbog mojih privatnih obaveza, ali se to odužilo zbog člana vedran-matic, pa se njemu lepo zahvalite.
Citiraću ga: "pozz zanima me sta je sa serijom how to get away with a murder, zasto
toliko treba da se prevede epizoda koja je izisla u cetvrtak 29.10. a
evo danas je 04.11. jos nema prijevoda osim na engleskom i makedonskom,
zasto se toliko kasni, mozda sam ja jedini koji prati ovu seriju pa
nikom drugom ne smeta, ali eto ako vas mogu zamolit da se osoba koja je
zaduzena za ovu seriju malo ozbiljnije angazira, ovako je bilo i cijel
prvu sezonu...
P.S. ne zelim bit nezahvalan znam da nije lako
odma dat prijevod ali bar kroz dva tri dana od emitiranja epizode da
dodju titlovi bio bi zahvalan"
Da se razumemo, nisam ničiji rob, niti sam dužna nešto da prevodim besplatno u svoje slobodno vreme. Za izradu prevoda mi u proseku treba 7-8 sati (prevođenje+sređivanje tajminga, tipfelera itd.). Ne očekujem da me iko diže na pijadestal i hrani ego, ali ovakvi zahtevi i prohtevi me samo iritiraju i prozvode kontraefekat. S druge strane, uljudno pitanje i obraćanje bez suvišnih komentara uvek prolazi.
Citiraću deo mog odgovara vedranu: "Sad si me iznervirao, pa ću prvo da odgledam sve serije koje nisam
stigla, pre nego što završim prevođenje. Imam i ja dušu. Zamisli, nisam
stigla da odgledam 4. epizodu serije Broen koja je emitovana 18.10. I
još gomilu serija."
Znači, prevod stiže kad ja odgledam serije koje pratim. Ko voli, nek' izvoli. Ko ne voli, tastaturu u šake.
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2015 u 22:47
CSInvestigator piše:
"Sad si me iznervirao…
Kad se CSI iznervira mnogo je nervozna. Hapsi sve živo i divo.
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2015 u 23:04
Ja sam, nažalost, jedna od onih osoba koje trpe do tačke kulminacije, ali kad eksplodiraju, sklanjajte se s puta. Kažem nažalost, pošto takve osobe kraće žive
P.S. A možda i štrajkujem, tajno, kao nindža, ko će ga znati
Objavio: stipest
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2015 u 17:24
Sad sam tek vidio ovo tražeći šta se dešava sa prijevodom ove serije.Meni je najbitnije da nisi odustala,pa kad bude.A komentare tipa kad će prijevod je već gadljivo i komentirati .
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2015 u 18:56
Iskreno, od objavljivanja prevoda za 6. epizodu, prevodi kasne zbog toga što sam prevodila neke druge serije i zbog privatnih obaveza, pa ne stižem, ali trebalo bi do ponedeljka da budu prevedene 7. i 8. epizoda.
I ne smeta meni da me ljudi pitaju kad će prevod, čak im uvek odgovaram na PP, ali mi smetaju zajedljivi komentari
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2015 u 02:50
Sledeća (10. epizoda) biće emitovana 11. februara 2016. godine.
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2015 u 06:52
Znači, noćas sam odgledao svih devet epizoda... Toliko mi je dobra serija. Ova druga sezona mi je još luđa nego prva.
CSI, super su prevodi!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2015 u 10:27
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2015 u 13:11
Hoćeš reći pojeden?
-------------
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2015 u 20:04
Da, ova druga sezona je puna obrta... Taman pomisliš nešto i kraj scene/epizode. Onda prikažu narednih 10 sekundi i sve teorije padaju u vodu
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2015 u 20:17
Da, ja sam svake dvije minute bio:
-------------
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2016 u 20:43
Rekapitulacija:
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2016 u 20:27
Obaveštenje: Pošto u petak, subotu i nedelju neću biti kod kuće jer idem na put, prevod za 12. epizodu očekujte tek u ponedeljak/utorak. Ako neko želi da preuzme prevođenje ove epizode, neka mi javi. Ako ne, prevešću je kad se vratim.
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2016 u 17:15
Obnovljeno za 3. sezonu
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2016 u 00:35
Koja je carica ova Analis!
Ono u vezi naloga za pretres je odradila vrhunski
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2016 u 15:07
Druga sezona je prevedena, hvala CSInvestigator
Titlove mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=how+to+get+away+with+murder" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2016 u 15:22
Hvala, Knegi
2. sezona ima toliko obrta po epizodi da možete da stignete do Kine biciklom Toliko su mi ispinovali mozak da više ne znam šta je istina Kraj 2. sezone je dobar, ali nije toliko šokantan koliko sam očekivala.
Inače, lik Analis je genijalan, bravo za Šondu Boni, Frenk i Ašer su mi prirasli za srce, iako su me na početku iritirali. S druge strane, Konor, Mikejla, Ves i Lorel su mi baš nekako zatupljeni likovi
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2016 u 00:43
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2016 u 01:01
Prevode za 3 sezonu najavio je Gor@n88
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2017 u 23:45
Obnovljeno za 4. sezonu
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2017 u 00:06
Kraj 3. sezone totalno neočekivan! Dobar su šablon uhvatili, sa onim sekcanjem scena. Doduše, serija sa svakom epizodom sve više deluje totalno nerealno i apsurdno. Žalosno je i to što u seriji jedino Vajola Dejvis ume da glumi, tj rastura. Ostali verovatno plaču kući kad pogledaju epizode. Osim Boni i Frenka, oni su nekako ok.
U svakom slučaju, gledam dalje. Gorane, hvala na prevodima.
Objavio: monsep1234
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 11:14
nisam oduševljen
Objavio: romanova
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:14
Pratim je, volim je, puna je neocekivanih obrta, sasava, zabavna, Vajola je sjajna. Ne volim da ocenjujem glumce, reziju i sve ostalo vezano za stvaranje serije ili filma. Ili me tema zabavlja ili ne, to je jedino sto me opredeljuje da se zainteresujem i nastavim da gledam :)
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2017 u 21:24
Ne svidja mi se ova poslednja epizoda ovog dela sezone, iako je sve do sada bilo savrseno. Ali onaj pucanj, plus scena sa bebom... Sto je previse, previse je. Nije im to trebalo. Jeste izgledalo mocno vizuelno, ali suvisno za moj ukus. Sa druge strane, glumci rade maestralno svoj deo i sama karakterizacija likova je izvrsna.
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2018 u 23:10
Obnovljeno za 5. sezonu
Objavio: Subtitle fan
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2018 u 23:51
CSInvestigator piše:
Obnovljeno za 5. sezonu
Objavio: ivan-vidakovic
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 19:18
Vidim da u poslednjim epizodama ukrstaju seriju sa SCANDALOM (Ko prati) nisam to bas najbolje shvatio Serija je vrh jedva cekam 5 serijal
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2018 u 14:37
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2018 u 01:01
Prijevode za 5 sezonu radi zokiCG 👍
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2019 u 18:26
6. sezona će biti poslednja
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2019 u 21:07
Sezonu 6 prevodi zokiCG ⚡
Datum objave: 20.Svibanj/May.2020 u 22:13
Kraj serije totalno zbrzan, a celu sezonu su razvlačili...
Serija ok, imala je svojih blistavih momenata i gluma Vajole Dejvis je vrhunska, ali isto tako je u nekim delovima bila prava sapunica
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 20.Svibanj/May.2020 u 22:47
Uopće nije. Sezona. Sve obrnuto od toga što kažeš. Dejviski je u zadnjoj sezoni scene ukrala ova neka Amirah Vann. Ne znam gdje su nju našli, ali ako mi je ičega žao to je što nju neću još malo gledati u toj ulozi.
A serija jest imala loših momenata gledano unatrag, preseravanje sa crnačkim pravima po zatvorima je nešto najgore što su mogli ubaciti u seriju s naslovom "how to get away with murder", srećom taj eksperiment je trajao jednu sezonu pa su se vratili na dobri recept povlačenja gledatelja za nos tko je ubojica, a tko je mrtav. I tko je sljedeći.
Datum objave: 21.Svibanj/May.2020 u 18:02
Meni je krivo što suđenje nije dobilo veći značaj, tamo su mogli da naprave pravnu ludnicu, a oni posvetili čitavih 10 min kompletnom suđenju za milion krivičnih dela, sa toliko svedoka... A imali su mnoštvo nepotrebnih scena... Suđenja su tokom cele serije bila vrhunska, ovo je trebalo da ih nadmaši sve...
Objavio: vladablok9a
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2020 u 12:09
CSInvestigator piše:
Meni je krivo što suđenje nije dobilo veći značaj, tamo su mogli da naprave pravnu ludnicu, a oni posvetili čitavih 10 min kompletnom suđenju za milion krivičnih dela, sa toliko svedoka... A imali su mnoštvo nepotrebnih scena... Suđenja su tokom cele serije bila vrhunska, ovo je trebalo da ih nadmaši sve...
Potpisujem, puste onu iritantnu senilnu babetinu u gomili apsolutno nebitnih scena, neke nebitne stvari su ponavljali 100x, a kad sklopis celo sudjenje koje je bilo pripremano celih 6 sezona mislim da ga nije ni 10min ukupno bilo, i od svih odlicnih sudjenja ovo je odradjeno smesno
Objavio: tjasa-kosir
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2021 u 19:59
PROSILA bi če se da dobit SLOVENSKE PODNAPISE za to serijo za 4, 5 in 6 sezono... za 4 sezono imam že za prvih 8 delov, ostalo pa še ne... mogoče kdo ima ali kdo ve kdaj bodo??? (function(){window['__CF$cv$params']={r:'642804512f45d42b',m:'83d15b02107d97809bd92f7e71a5e7a1b13b1cdf-1618855063-1800-AYr+6v3odwQmy+UH84IBT06DtK1v5qLDYait3W081EjdsQ2Y0fSAU27oC2iWx5AEBjPlNV2xkPIZZpi/6ozZw11+nWRZr9iG2BEYfFWXWIpjC1dbv1dd1yXbrYUabd+kEXKkPHyXCwSDgUnPG9CEbQwn8FLibXpD8PHPmU/ETWUf',s:[0xf3ff6ecc77,0xb77587025c],}})();