Južnokorejska krimi-akciona komedija najgledanija (22.09.2024.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105935
Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 18:27 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Južnokorejska krimi-akciona komedija najgledanija (22.09.2024.)
Objavio: Oldeuboi
Tema: Južnokorejska krimi-akciona komedija najgledanija (22.09.2024.)
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2024 u 15:03
|
Krenuo je žestoko, blizu šest miliona ulaznica za devet dana.
|
Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2024 u 15:48
Kako to: svojevrsni. Nastavak je pravi pravcati, nije nikakav sumnjivi.
Zašto je najgledaniji, zato jer osim glumačkih legendi koji samo svojim pojavljivanjem prodaju neki film, kao i prvi Veteran ovaj je krcat humorom i praćenjem stvarnih ljudi u korumpiranoj državi. Nikakvi i bogati plaču Beverli Hilsi trice i kučine. Nema u korejaca "ja sam tvoja sestra" ili "ti si moj otac" scenarističkih idiotizama, nego se, kao mi, poštapalački međusobno šalju u 3PM.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2024 u 16:52
Oldeuboi piše:
Krenuo je žestoko, blizu šest miliona ulaznica za devet dana. |
Je li?
Pa šta!
Imamo mi s tim većih....
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2024 u 17:57
Meni se prvi deo uopšte nije svideo (ako govorimo o nastavku "Veterana"). Mutljavina svega i svačega sa bezveznom krimi radnjom i istim takvim humorom. Mislim, odgledaću i nastavak, ali ovo nije nešto što željno očekujem. Generalno me korejski gangsteraj nije nešto kupio (uz par izuzetaka), za razliku od nekih drugih žanrova gde su znali da briljiraju.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2024 u 22:56
Meni je. Nije da sam htio nastavak, ne treba svemu snimati nastavke ili predstavke, ali za ovaj se neću buniti.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2024 u 12:26
|
Pustio sam trejler chak dva puta i dalje ne znam ) izbgavam koliko mogu ako negde ima komike. Sad sam pogledao trejler i za prvi deo i iskreno nije mi se svideo i necu ga gledati ) BTW, korejsku kinematografiju sam pre gledao chesce ali sam opet u poslednje vreme naleteo na nekoiko dobrih a za ovaj cu razmisliti da li cu ga gleedati )
|
|