Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Family Plan (2023)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=104467
Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 05:34
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Family Plan (2023)
Objavio: JUKA2HR
Tema: The Family Plan (2023)
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2023 u 10:17
Nadam se da će Bambula odradit prijevod (?) Hvala unaprijed!

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2023 u 13:37
Vi'š, ja se nadam da eplove strimalice neće niko prevoditi jer ako već stavljaju uslugu dostupnu kod nas onda je red da izvole sami prevesti.

Objavio: duro-peric
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2023 u 12:31
Baš se čudim da već nema prijevoda, film je izgleda odličan i već je par dana dostupan za skidanje a titlova nema pa nema...hm...

Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2023 u 13:29
Pa dobro je li moj prethodni post nevidljiv?
Epl ne čita postove na ovom forumu niti ovaj forum ima ikakve veze s eplom.
Stoga:
https://www.apple.com/apple-tv-plus/" rel="nofollow - https://www.apple.com/apple-tv-plus/
I onda odabrati Support.

Što se tiče nečijeg izgleda i izgledanja sadržaja na epl+:

Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2023 u 19:10
Električarka putuje u Dubai, pih.

nego, vidi kak'i je mnogo lepi film, ne zaebavaj nego prevedi to Approve, ko(nj) da čeka na neki tamo Apple ili pa da se žali vodovodu. Ovaj forum doživljavam kao forum o filmovima/serijama ali ima ljudi koji ga vide kao sajt sa vražijim titlovima, te je normalno da će se obratiti ovde (pa, ne nužno u temi filma) i tražiti, moliti, so, pušti ih. 

A opet, ima lepote i u tom besomučnom pisanju pisama, žalbi na ovo, ono. Bejaše mi zabavna knjiga Saul Bellow-a, "Herzog", sa relativno sličnim vidom ponašanja. Kada god mi, bogu fala, nešto ne bi bilo po volji, ja da sednem i napišem pismo, prijatejima, neprijateljima, predsedniku, upravniku ovom, onom, kolegi, pa i vodovodu, dabome, svakome ko mi padne na pamet, jerbo imam kao šta da kažem. Vratimo pisma u naše živote!

Objavio: klass
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2023 u 19:15
Gledao film sa suprugom koja voli ovakve lagane, porodicne komedije. I, sta da kazem, njen komentar je bio - Ovo je bas lose uradjeno. ;)  Dakle, komedija postoji samo u tragovima. Ima dosta akcije koja je za ovakav film potpuno bespotrebna, a i nije nesto posebno. I, da, jos jedan predug film. Ocena 4.5.

Objavio: ar8c
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2023 u 17:32
Meni je ovo sasvim fino leglo, bolje od očekivanja. Film za odmoriti mozak od kompleksnog života i svakodnevice, bez da se išta napreže. A tačno je to i trebalo. Akciona komedija sa par dobrih gegova, ništa novo i originalno, ali opet svetlo, dinamično, prijatno za videti i zabavno za jednokratni ugođaj.

E sad, ako nekome treba nešto teže, višeslojno, sa prelivom filozofije, nedorečenosti koja provocira mozganje nakon gledanja, za kombinovanje i promišljanje, onda apsolutno preskočiti i ne osvrtati se

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 08:53
Odgledali porodicno, nisam znao nista, supruga je videla poster i najavu,  pa jeste ovo za relaksaciju i zezanciju  ali mislim da nije dobro realizovan, prvo komike u tragovima, sve mi je nekako konfekcijski, nervira me vise ono za koledz, pun kufer,  hajde za igricu ( secam se The Wizard (1989))  i to neko igranje na arkadama) , hajde jeste ona popularna ,podosta akcije i te neke avanture i tu su podbacili,   Pre bih ponovo uzeo maraton Smile, John Candy + Jim Belushi,  Steve Martin ili neke njegove filmve, za borilacke trenutno nisam , ili npr Peter Selllers ,  eto sad me podseti mozda obnovim filmove  od Jacques Tatia nije tema,   mada obozavam i italijanski neorealizam, clan Kojic je spomenuo ``TeoremA` od Pasolini-a sto da ne , `Mamma Rom`a sam skoro reprizirao, onako samo razmislajm , sto pisem ne znam ni sam Smile

Objavio: jojo385
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 11:30
Puget i Joxter , imam utisak da film niste pogledali i vec
dajete negative komentare. Nesto nije u redu sa vama.
Ako na cistu komediju hajtujete onda ste u privatnom zivotu..
SJEBANI.Nemojte da trujete ovaj forum

Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 13:22
Na kojim si ti drogama?

Točno je da nisam pogledao film.
Međutim gdje je moj negativni komentar na - film?

Lijepo se vidi jasno i decidirano na koga/što ide negativni komentar.

Isto tako te lijepo molim da ne vrijeđaš ostale članove foruma, mene slobodno izvoli ispičkarati ako treba jednom dnevno, ne bi bio prvi niti zadnji, ali ostale ne diraj.
Sretan ti božić.

Objavio: lovro-klobucar
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 16:22
JoxerTM je inace poznat da negativno komentira filmove koje nije pogledao. Odraz prosjecnog balkanca koji je nezadovoljan svojim zivotom, pa na portalima prosipa svoju nepostojucu pamet.

Objavio: Mizi
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 16:56
Imam plan da ne gledam Famili Plan!

Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2023 u 17:29
Originalno postovano od strane lovro-klobucar lovro-klobucar piše:

JoxerTM je inace poznat da negativno komentira filmove koje nije pogledao. Odraz prosjecnog balkanca koji je nezadovoljan svojim zivotom, pa na portalima prosipa svoju nepostojucu pamet.

Dragi pišče fajsbučkih aksioma i teorija urote, sretan i tebi božić.

Objavio: kjovo
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2023 u 09:19
Film nije los ,moze da se pogleda . Ali iskreno vec zaboravio o cemu se radilo. Da pojasnim ovim sto izgleda ne citaju tekstove sa paznjom. Niti je Joxer niti je Puppet kritikovao film vec Apple servis sto nema nasih titlova. To je jedno a cak i da su kritikovali bez gledanja to je sasvim njihovo legitimo pravo. Evo ja nisam gledsao Top gun ovaj zadnji i kazem da je to veliko njesra od filma i sta sad. Neko ce me ubediti u suprotno ,nece. To je sve individualno ono sto se vama svidja ne mora meni i suprotno. A o vredjanju da i ne pricam,nije to na Balkanu izmisljeno 

Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2023 u 13:58
Tja, najradije ne bih uopšte ni trošio reći, ni na doktore sa dijagnozama (vala je inače teško prokljuviti da sam sjeban LOL), ni na antropologiju, kakvi sada filmovi i gde ko šta sme da piše, gledam gde da zaradim makar neku desetinu evropljana, nest'o mi bre paučić iz kupatila, sav sam potrešen, neću da slavim praznike sam, put me zove, moram poći, snjegovi su okopnjeli, i to sve. Heart

Objavio: merl!nka
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2024 u 16:29
Kad znaš što očekuješ - zabavno .

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk