Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prijevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prijevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
geronimo001 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj geronimo001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prijevod
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 00:20
 Allo ekipo
sve sam pretrazio ali nigdje ne mogu naci prijevode za saint saiyu.
zna li netko di toga ima? naravno hrvatski.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 00:49
Obrati se ljudima na http://www.anime-overdose.com/frontend.php?action=menu
Možda ti mogu nekako pomoći....
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj geronimo001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 01:11
hvala.
samo ni tu ne mogu naci prijevod saint seiye. sranje.
necu morati sam prevoditi cjeli serijal s talijanskog.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 01:15
Imaš i na Francuskom, malo i na Engleskom....
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj geronimo001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 01:17
vidio sam. ali skinuo sam serijal na talijanskom. bolje ga razumijem nego engleski. a volio bi ga imat na nasem. 
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2008 u 12:31
ako već razumiješ tal, imaš za skinut sve epizode u HQ sa tal audiom. ja sam tako poskidao već 50tak anime-a i evo upravo mi se akira skida. a na našem teško da ćeš nać, hrvatska je mala i nema puno anime ljubitelja a naše tv kuće to samo podpomažu jer uopće ne emitiraju anime. gledaj samo koliko talijani puštaju animea na tv-u, osobito na cultoonu, na njemu idu anime od jutra do sutra bez prestanka.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj geronimo001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2008 u 12:09
nije problem, razumije tal jezik, samo bilo bi ljepo imati hr prijevod.
skidam ih i ja sa colombo-bt.org. ali nema veze prvu epizodu saint seiye sam preveo na hr. nadam se da je dobro ispala. stavio sam je na net. mogla bi se ekipa vise angažirati oko prijevoda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.