Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PRIJEDLOG - kako još bolje napraviti pretražnik/tr
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PRIJEDLOG - kako još bolje napraviti pretražnik/tr

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bayawiki View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bayawiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PRIJEDLOG - kako još bolje napraviti pretražnik/tr
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2011 u 18:02
Iako sam na ovoj stranici najviše, predlažem da se u tražilici umetne i opcija biranja filmova po godinama. Recimo, netko bi htio pogledati film iz 1955. ali nije upoznat sa filmografijom tih godina (ima toga na stranbici jako puno), pa bi bilo jako funkcionalno još i to umetnuti. Znam da je to podosta posla (ja osobno niti ne znam kako bih to načinio), ali sam siguran da bi to još povečali potražnju (posebno za starim) prevodima filmova. 
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2011 u 18:54
e to bi bila odlicna stvar...
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2011 u 19:16
ima u temi parametri za pretragu nešto slično

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2011 u 09:27
Ma ima i radi se na tim stvarima ali je nešto usporilo zbog malenog redizajna (prim.aut. čoveka zaduženog za dizajn ).
Slažem se da je pretraga godine bitna, ne samo zbog kompletne kinematografije iz te godine...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.