| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pride and Prejudice (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pride and Prejudice (2003)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 00:10 |
|
Pride and Prejudice (2003) ![]() IMDb Režija: Andrew Black Scenarij: Jason Faller, prema romanu Jane Austin Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 104 min Kam Heskin ... Elizabeth Bennet Orlando Seale ... Will Darcy Benjamin Gourley ... Charles Bingley Lucila Solá ... Jane Vasquez Henry Maguire ... Jack Wickam Kelly Stables ... Lydia Meryton Amber Hamilton ... Kitty Meryton Rainy Kerwin ... Mary Lamblen Kara Holden ... Caroline Bingley Hubbel Palmer ... William Collins Honor Bliss ... Anna Darcy Carmen Rasmusen ... Charlotte Lucas Ova moderna ekranizacije 'Pride and Prejudice' je snimljena je prema istoimenom romanu Jane Austin. Elizabeth Bennet je vrijedna i pametna studentica koja se ne misli udati sve dok ne diplomira. Kada upozna privlačnog plejboja Jacka Wickhama i Willa Darcyja, osjećajnog poslovnog čovjeka,obojica je privuku i njena se predanost studiju nađe na kušnji. Prevod je uradila: Marijana T TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |