Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pričaonica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pričaonica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pričaonica
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2012 u 23:00
Danas sam gledao film pod radnim nazivom Kako Musa dere jarca (2012), nema IMDB link. U gl. ulozi N. Đoković, u sporednoj R. Federer. Nije bio neki film, ali sam, svejedno, uživao!

PS. Nadam se da će biti sequelWink

Ažurirao srkis - 08.Lipanj/Jun.2012 u 23:02
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 00:47
E, i ja sam gledao pomenuti film i uživao u njemu, ali iz čistog inata, jer tenis nije baš moj cup of tea, što bi rekli naša braća Englezi.
Naime,  sve češće ovih dana, nalećem na iskompleksirane monstrume koji se javno hvale kako navijaju protiv Đokovića, jer oni kao slobodni građani mogu slobodno odlučiti za koga da navijaju, pa eto, onda navijaju za ,,najvećeg gospodina'' jebača, šmekera, spasioca, mirotvorca, džentlmena,  plavokrvnog Rodžera od Švajcarske. Sve je to  nuspojava vremena u kome živimo i potrošačkog mentaliteta, koji je monstruozan i duboko destruktivan.

Isprani mozgovi i budale će uvek postojati, ali im se mora stati na put. Ja preporučujem šamarčinu uz psovke, onako, po seljački.Big smile

Ažurirao Bardemov sin - 09.Lipanj/Jun.2012 u 00:55
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 02:59
Ne znam koji je sport gluplji... tenis ili bejzbol? Pošto oba su dinamična koliko i mrtav konj.

Zona mrtvih je nešto što treba da se zapali i gurne u usta onome koji je snimio taj film. Neviđeno đubre čak i za ljubitelje treša.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 05:36
Sad ste me već svi zajedno čisto zaintrigirali da ga skinem i pogledam.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 09:03

Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

Sad ste me već svi zajedno čisto zaintrigirali da ga skinem i pogledam.

I treba. Što samo mi da patimo? LOL

Na vrh
El_Che View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj El_Che Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 11:04
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

E, i ja sam gledao pomenuti film i uživao u njemu, ali iz čistog inata, jer tenis nije baš moj cup of tea, što bi rekli naša braća Englezi. 
Naime,  sve češće ovih dana, nalećem na iskompleksirane monstrume koji se javno hvale kako navijaju protiv Đokovića, jer oni kao slobodni građani mogu slobodno odlučiti za koga da navijaju, pa eto, onda navijaju za ,,najvećeg gospodina'' jebača, šmekera, spasioca, mirotvorca, džentlmena,  plavokrvnog Rodžera od Švajcarske. Sve je to  nuspojava vremena u kome živimo i potrošačkog mentaliteta, koji je monstruozan i duboko destruktivan.

Isprani mozgovi i budale će uvek postojati, ali im se mora stati na put. Ja preporučujem šamarčinu uz psovke, onako, po seljački.Big smile

hahahaha da, da i ono obavezno išššš/mrššš tamo Smile ništa bez ono š to mu daje neku posebnu notu i dodatnu tezinu....

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 15:38
Aca 1
Zbog toga što se svakodnevno preispitujem i jesam pun gorčine. Postavljam sebi pitanja na koja nemam odgovor.

A to da je normalno da neko iz Žitorađe navija za Federera, to ćeš malo da izvineš, jer po toj logici je moguće i da kad košarkaška reprezentacija igra protiv SAD, moroni navijaju za SAD. E, to je patološki oblik autošovinizma i njega je potrebno lečiti.
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 01:41

Aca 1
Zbog toga što se svakodnevno preispitujem i jesam pun gorčine. Postavljam sebi pitanja na koja nemam odgovor.

A to da je normalno da neko iz Žitorađe navija za Federera, to ćeš malo da izvineš, jer po toj logici je moguće i da kad košarkaška reprezentacija igra protiv SAD, moroni navijaju za SAD. E, to je patološki oblik autošovinizma i njega je potrebno lečiti.

A navijanje za Đokovića takođe je šovinizam, ili bar neki tzv. patriotizam. Govorim ovo kao neko ko ne navija ni za Đokovića, ni za Federera. Suviše mi bilo prokapitalistički i turbofolk i jedno i drugo. Zanima me čime, recimo ti, koji očigledno nisi idiot, opravdavaš svoj "patriotizam" i neprikosnovenu obavezu da podržavaš pripadnika svoje nacije, bio on bolji ili gori od drugih? Religijom, kulturom, krvlju, egocentrizmom? Ili je to samo tako?
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 11:29
Navijanje za Đokovića je šovinizam!!!
Ma, ok. Zaboravite. Ja sam idiot.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 13:32
Originalno postovano od strane morph.kuja morph.kuja piše:

Aca 1Zbog toga što se svakodnevno preispitujem i jesam pun gorčine. Postavljam sebi pitanja na koja nemam odgovor.A to da je normalno da neko iz Žitorađe navija za Federera, to ćeš malo da izvineš, jer po toj logici je moguće i da kad košarkaška reprezentacija igra protiv SAD, moroni navijaju za SAD. E, to je patološki oblik autošovinizma i njega je potrebno lečiti.

A navijanje za Đokovića takođe je šovinizam, ili bar neki tzv. patriotizam. Govorim ovo kao neko ko ne navija ni za Đokovića, ni za Federera. Suviše mi bilo prokapitalistički i turbofolk i jedno i drugo. Zanima me čime, recimo ti, koji očigledno nisi idiot, opravdavaš svoj "patriotizam" i neprikosnovenu obavezu da podržavaš pripadnika svoje nacije, bio on bolji ili gori od drugih? Religijom, kulturom, krvlju, egocentrizmom? Ili je to samo tako?

Nije to patriotizam, to je boljka zvana nacionalizam.
Isto kao "slusas karleusu samo zato sto je domaca i neces ni da cujes da postoji Laura Pausini tamo negdje ne tako daleko"

BS nisi idiot, vec samo je stiglo vreme da pocepas clansku knizicu kod delije.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 14:12
Mozda sam u krivu, ali ja brijem da niste skontali Bardema. Ne smeta njemu osoba koja prati tenis sto godina, obozava federera, on mu je najbolji tenisac i navija za njega, vec likovi koji nemaju blage veze o sportu pa udaraju kontru jer zele da se prikazu kao da su slobodoumni i emancipirani, zreli za ulazak u Europsku Uniju i voljni da preuzmu mjesto predsjednika mjesne zajednice :) 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 15:46
Prijatel MKD
Ja nemam članske karte jer ne dozvoljavam nikome da ograničava moj racio, stavove i razmišljanja. A, ako je nacionalizam, ma šta to značilo, navijati za igrača koji predstavlja moju zemlju i to u samom vrhu, onda su tvoji misaoni kapaciteti itekako upitni.
Primer sa Karleušom je totalno pogrešan i besmislen jer ona nije ništa do jedne obične ružne spodobe koja je ušla u medijski prostor zahvaljujući nakaradnom sistemu vrednosti,a idealan je predstavnik društvene hipokrizije ne samo u Srba, nego u celom svetu. Ona nije muzičar, a Đoković jeste teniser, i to vrhunski. Ne znam po kojim kriterijumima se oni mogu porediti.

I ponavljam, jesam idiot. Prema aršinimaa po kojima je normalno navijati protiv predstavnika svoje zemlje i po kojima je bolesno navijati za iste uvek ću biti idiot.

Sve je tržište, sve se kupuje, svi smo sve- To su devize doba kojem ja ne pripadam i trudiću se umreti kao idiot.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 16:47
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

Mozda sam u krivu, ali ja brijem da niste skontali Bardema. Ne smeta njemu osoba koja prati tenis sto godina, obozava federera, on mu je najbolji tenisac i navija za njega, vec likovi koji nemaju blage veze o sportu pa udaraju kontru jer zele da se prikazu kao da su slobodoumni i emancipirani, zreli za ulazak u Europsku Uniju i voljni da preuzmu mjesto predsjednika mjesne zajednice :) 

Ako je tako, onda je druga stvar, tj. ne druga stvar vec je u redu.
U tom slucaju je u pravu da ima takve nedonosenje guze koji do juce nisu culi da postoji tenis ili bilo koji drugi sport pa odjednom pokazu svoj komples licnog samo-upanosti u crnu rupu kontranjem na uspjehom onih oko njega.
Te takve ne vredi ni razgovarati o njima, ja ih saljem na njivu s motikom, jer nema dovolnjo kreveta u mentalnim institucijama.

Ljudi koji prate tenis redovno su upoznali Federera odavno godinama pre Djokovica i vecinom im je bio favorit za kojeg navijaju jer je jos mlad bio tehnicki 200% iznad sve ostale u tom vremenu, slicno je Djokovic pokazao svoje sposobnosti i naravno da i on ima svoje fanove po cjelom svjetu. Moze, naravno bez ikakvih problema, da i neko iz sr navija za Federera i samo zato sto godinama unazad je uvideo da je i bolji pa trenutno i da navija (tj. veruje da je R.F. bolji) za njega.

Ažurirao prijatel-MKD - 10.Lipanj/Jun.2012 u 16:55
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2012 u 00:31

Aca 1

Prvo..nisam uhvatio ceo citat ali nema veze;oko priče u vezi Djokovica ali sam shvatio sta si hteo da kažeš.....

Dečko je najbolji sportista koji je hodao Balkanom, to se teško prašta.Niko sa ovih prostora nije bio najbolji sportista planete do pojave njega.Živimo u zemlji gde se svi lože na fudbal,a sportske radosti nam priredjuju košarkaši ,odbojkaši,vaterpolisti.

To ti je isti sindrom kao kada se neka riba seče na tebe ,a tebi je interesantna neka oko koje moraš da se pomučiš.Tako ljudi više cene ove džibere koje treba napasati detelinom pred svako takmičenje 

Ne poštuje se trud i rad,probaj u nečemu da budeš najbolji ,da radiš svoj posao sa entuzijazmom pa ćeš osetiti na svojoj koži.

Samo neko ko se nije bavio ozbiljnije sportom,nije osetio sta znace dva treninga dnevno i za koga je vrhunac sporta raditi zgibove na sipci ispred zgrade i gledati na tv-u ligu sampiona,može posle meča u Melburnu gde dva čoveka igraju 6 sati preko granice bola,do otkazivanja nogu,bola u predelu bubrega,da kaže da je to pederski sport.Pošto sam se bavio timskim sportom,mogu ti reći da se u timskim sportovima taj teret mnogo lakše raspodeli igranjem zone,izmenama...

Ažurirao seaport - 12.Lipanj/Jun.2012 u 00:54
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.