Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prey (2022) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2022 u 17:59 |
Nije mi bilo loše sve ovo, svakako bolje od par prethodnih Predator filmova, no svejedno fali tu mesa, sve je po standardnoj formuli Predator filmova.
E sada, meni je prijalo to vraćanje na gotovo početak osamnaestog veka, prelepa, netaknuta priroda, Indijanci, posebno mi je prijala glavna miličica, mada će i to danas da se dočeka na nož sa tipičnim proseravanjima "zašto žena, zašto jaka, agenda ova, ona, politička korektnost", jezivo, no svakom svoje, meni je, dakle, bilo mahom ok. Dok ono što mi nije leglo...pa, ako izuzmem samu ponavljajuću osnovu, tj izlizanu formulu ovog tipa filmova, više su me davile sve te CGI životinje, CGI krv, džabe moje radosti "R" oznaci i brutalnosti ako mi poviše toga deluje suviše veštački. Kako bilo, nisam razočaran, šta sam očekivao, to sam i dobio.
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je ovo sasvim ok. Konačno da posle dužeg vremena dobijemo jedan pristojan Predator film. Naravno nije tu sve savršeno odrađeno, ali sam zadovoljan viđenim ovde.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 217 |
Prevode su uradili Matek i rozanik i Bambula ✨ ✨ ✨
|
|
![]() |
|
Ljubivoje ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 21.Travanj/Apr.2018 Status: Offline Points: 4 |
Dobar fim, fotografija je izvanredna.
Dosta toga u prvom planu, kostimografija pun pogodak.
Nema rupa u fabuli radnje, drži se odgovarajuća tenzija.
Ponešto scenografije je prepisano od "Revenant"a ali nema veze, dobro je izvedeno.
|
|
![]() |
|
bret valas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 29.Travanj/Apr.2018 Status: Offline Points: 5 |
Odlican film! Jedan od najboljih nastavaka "Predatora"! Uzivao sam!
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1359 |
Odličan film da, ali priča ima grešaka, Predator bi trebao da ide u lov kada su paklene vrućine a oni traperi se više obukli za zimu.
|
|
![]() |
|
JUKA2HR ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 1 |
Iskreno malo sam očekivao a dobio ipak gledljiv film koji kvari loš CGI.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1359 |
CGI možda nije vhunski, ali je definitivno na visokom nivou. Priča, oružje i druge razne gluposti su problem ovog filma... Komanči su bili niže ka Nju Meksiku u to vreme, u severnom delu su bili Šošoni ili neko drugo pleme. Komanči važe za veliko pleme, a u filmu vidimo samo nekoliko šatora... ima još mnogo-mnogo gluposti ali je to zanemarljivo za ovu vrstu filma. Ažurirao Black Raven - 08.Kolovoz/Aug.2022 u 11:51 |
|
![]() |
|
Cosa1997 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2021 Lokacija: Arandjelovac Status: Offline Points: 1 |
Ok film po meni vecina glumacke postave je ovo prvi film a Reziser Dan isto je rezirao 10 Cloverfield Lane cini mi se koji je po meni brutalan film sve u svemu Dobar film preporuke od mene
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Online Points: 704 |
Dobih više nego što sam očekivao, svakako mnogo više od nekih nesrećnih ranijih pokušaja revitalizacije franšize, ali šteta što nije iskorišćen sav potencijal priče i ekipe oko kamere.
Pozitivna je ideja svakako, dosta originalna, a ujedno i uvezana sa izvornom "Švarcijevom" pričom. Kamera odlična, predeli prelepi, mamac za oko van svake sumnje. CGI je mogao biti bolji, ali 'ajde. Može to fino da se proguta uz savršenu sliku na velikom ekranu. Nažalost, što se priča dalje odvija, više se podilazi savremenim trendovima i superherojskoj modi. Scene borbe su bez ikakve potrebe preterane i dovedene do apsurda u filmu koji pretenduje da bude ozbiljan. *SPOLIER* Kako na kraju progutati ideju da Predator golim rukama prevrće jednog povećeg grizlija, dok ga sa druge strane opasno premlati devojčurak od 40 kg sa sve krevetom!? Zbog takvih neozbiljnosti i preterivanja film gubi ozbiljne poene, a mogao je biti baš, baš dobar. Ovako, recimo 6,6/10. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
"Glavna glumica 40kg???" Amber Midthunder ima 25 godine, 170cm, 55 kg, nije baš ni devojčurak a nije ni slabašna. Prošli film vozila kamion znači ima ta snage da sredi Predatora. Meni više slabašno izgledali oni indijanski ratnici a glavna glumica je izgledala sasvim ok. Sledeći film neka snime u Africi, da vidimo kako će Predator tamo da se snađe. ![]() |
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 237 |
Imao sam niska očekivanja, ali ispostavilo se da je "Prey" baš dobar Predator film. Scenografija divljine i sam setting filma su predobri, uostalom, iz generacije sam gdje se odrastalo na vesternima pa mi je taj dio otpočetka bio čista petica.
Glumica mi je isto dobra, u "Legion" mi nije potpuno "sjela" ali ovdje nemam zamjerki. Priznajem da CGI medo malo odvuče pažnju, ali nakon par scena zaboravim na to. Prije CGI mede u starijim filmovima 90-ih i 80-ih bi bila lutka sa ograničenim kretnjama, pa je i to imalo svoja ograničenja i ponekad zamjerki da te "izbaci iz filma", tako da nastojim ne cjepidlačiti za takve stvari jer ako (u ovom slučaju) medo nije pravi, sve će izgledati kao lažnjak. Osobno mi CGI ne smeta za ukupnu ocjenu filma, a definitivno je vrlo dobra. Sad čekamo Predatora protiv vikinga, samuraja, pa gladijatora, i sve bi gledao ako je ovakve kvalitete filmske zabave. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1700 |
Predator vs: Godzila, Moćni Rendžeri, Betmen, Džon Vik,...
Majmunisanju nema leka. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 679 |
Uuu JBT, odlican film.Stvarno nisam ocekivao da ce ovo ovako lepo da izgleda.Pravo pozitivno osvezenje.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Online Points: 704 |
Pa dobro, malo sam karikirao, ali jasno je na čega ciljam ![]() Zaista su te finalne scene preterane i bespotrebno neozbiljne, ali cenim da je trend i skroz politički korektno da slabiji pol sada mlati ne samo zle momke, već i predatore. Kad može Jessica Chastain koja je zaista metar i žilet, zašto ne bi i ovaj devojčurak onda ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
Bome, ja nisam primetio da su merili piše, nivo testosterona, niti su čukali krušku na vašaru
![]() Nebitno (meni pogotovo), zbilja su mi više smetali neprirodni pokreti i izgled životinjica nego to što bi kakva miličica olupala gosn Predatora o beton (živo blato, kakogod). Žene koje ja znam, olupale bi buljuk tih vanzemunaca
![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Lepa ekspertiza kolega, taman da me malo razgali dodatno
![]() ![]() Za današnje standarde film je zaista više nego dobar. Da bi stao rame uz rame sa originalom, taman mu je falila ta doza uverljivosti i smisla. Švarci je takođe morao da dobije na lukavstvo, ali njegov trijumf je skroz realan i lagan za progutati. Ovo u Prey je baš onako too much za mene, ali kao što već rekoh - pozitivno je iznenadio i stoga aplauz! |
|
![]() |
|
vedran-klemen ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 15.Prosinac/Dec.2021 Status: Offline Points: 3 |
Ugnjetavana jadna od starijeg brata. Već bi joj odavno izbio iz glave da Predatora u stvari nema. Podilaženje mlađoj publici, to ne toleriram - zaraditi pare na neupućenoj i neodgojenoj mladeži.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Šta bi Jox, ta jeste mainstream ali je ipak Predator, di ga je utisak?
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4747 |
Ma nisam ga stigao pogledati još. Naredi bgvu, peteru i teroristu, a možda i shibi da uspore s titlovima pa možda nađem vremena...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |