Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preporuka oko kupovine DivX Playera
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preporuka oko kupovine DivX Playera

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Koji DivX Player koristite
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [14,29%]
6 [42,86%]
1 [7,14%]
1 [7,14%]
1 [7,14%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [7,14%]
0 [0,00%]
2 [14,29%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 10:13
Druže, fino poneseš neki USB sa filmom i isprobaš u radnji. Najbolja preporuka.
Na vrh
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 18:02
To sam i ja mislio, ali gospoda radnici ne zele da mi otpakuju plejer, jer ako ga ne uzmem "ne mogu pakovanje da vrate u predjasnje stanje". U pitanju je WinWin Computer Shop. Zato sam i pitao, ako neko slucajno ima ove plejere, pa da mi kaze.
Kako god,hvala na savetu!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 18:17
Originalno postovano od strane Vic Mackey Vic Mackey piše:

To sam i ja mislio, ali gospoda radnici ne zele da mi otpakuju plejer, jer ako ga ne uzmem "ne mogu pakovanje da vrate u predjasnje stanje".

U takvim trgovinama ne kupujem niti da mi daju 150% popusta. Inače, u zadnjih mjesec dana sam vraćao dvije stvari u dva različita dućana. U jednom sam napravio zamjenu, a u drugom su mi vratili lovu. Kupac je uvijek u pravu. LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 13:33
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

To sam i ja mislio, ali gospoda radnici ne zele da mi otpakuju plejer, jer ako ga ne uzmem "ne mogu pakovanje da vrate u predjasnje stanje".

U takvim trgovinama ne kupujem niti da mi daju 150% popusta. Kupac je uvijek u pravu. LOL
LOLClap
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 13:42
Najbolji su mi kad zauzmu "čvrsti stav". Neki dan mi je tip rekao "Kak' to mislite da vam vratimo novce?" Samo sam rekao "Pozovi šefa". LOL
Na vrh
redorm76 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redorm76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 00:05

To sam i ja mislio, ali gospoda radnici ne zele da mi otpakuju plejer, jer ako ga ne uzmem "ne mogu pakovanje da vrate u predjasnje stanje". U pitanju je WinWin Computer Shop. Zato sam i pitao, ako neko slucajno ima ove plejere, pa da mi kaze.
Kako god,hvala na savetu!
winwin je bivša alta, nije to više isto nekad su bili najuslužniji i najkvalitetniji u srbiji za sve.
preporučio bih stari LCD za gledanje filmova preko USB:

24" Série 3 TV LED Monitor

T24B301EW (rumunski model), možda je mali ekran i samo jedan ulaz za USB al nisam još našo format koji neće radi.

Ovo čuvam u spavaćoj sobi ko oči u glavi iako imam noviji tv u dnevnom boravku. Promenio sam već 6 LCD televizora skupljih i na većem glasu al ovaj za USB neprevaziđen za LG il bilo šta što probah.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.