Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prelazak sa Win 7 ili 8 na Win 10
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prelazak sa Win 7 ili 8 na Win 10

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2016 u 21:28
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ja ne bi probala već zbog toga što ni jedan program ne kupujem, a koristim baš svašta. Dok staro radi dobro, ni pomisao na ovoBig smile

A jel ti Cersei misliš da sam ja kupio Office 2013, Kaspersky ili WiseCare 365? Slobodno ti koristi programe sa licencama iz neimenovanih izvora. I sve ih daj na WUpdate ako može.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 21:28
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Sve sto imam prebacio sam na eksterni hdd, obrisao sve particije, formatirao, kreirao sam nove, reinstalirao u win7 sinoc, nema virusa, onda u win10 danas i sve je ok. 

U vezi onog prvenstvenog defekta oko zvucne, sumnjam da je ipak hardverski problem u ploci, jer vidim da mi i graficku nesto zeza, instaliram drajvere za njoj 14.12, rade odlicno. 
Probam novije, najnovije drajvere, uvek prepoznaje 14.5 drajvere(i detektuje ih da su instalirani a ne prikazuje nove za instalaciju) koji su u sklop ovih 14.12 i nista ne ubacuje novo.
Sad cu opet da probam jer je sve instalirano na novo. 
Moguce je da ovaj problem dolazi iz ploce i da onaj virus nema veze sa tim, jbm li ga, nema mi logike virus da zajebe plocu/zvucnu/graficku.
Nista cudno da mi je Neso zajebo pc sa tim njegovim kinezimaLOL
Problem je u vezi dzekovima, konektorima, 3,5mm. Na prednjeg panela ukljucim ili slusalice ili hometheater, zvuk je previse slab. Pozadi u zeleni izlaz, samo malo brcnemLOL sa 3.5mm dzekom, dobijem taj zvuk sto sam imao, ali po nekad krči, šušti, detektuje i ostale izlaze kao da i tamo u istom trenutnku ubacujem džek i td.

I tako danima se mučim, slušam zvuk i mestim džek malo da uđeLOL i da gledam serije-filmove.
Večeras pogledah nekoliko klipova na youtube kako na pojačalu prikačuju bluetooth receiver kako bi strimali zvuk sa mobilnog-pc na zvučnike, i od jednom mi pade ideja a da probam preko wifi da sa pc-a strimam zvuk na mobilni, i eto ga, i to neko smislio, soundwire. 
Istalirao sam server na pc, krakovanu apk na mobilni i cepa zvuk, ko je sad budala da kupuje novu zvučnu sadLOL Ušteda 5euraLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 22:10
Originalno postovano od strane soskic71 soskic71 piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ja ne bi probala već zbog toga što ni jedan program ne kupujem, a koristim baš svašta. Dok staro radi dobro, ni pomisao na ovoBig smile

A jel ti Cersei misliš da sam ja kupio Office 2013, Kaspersky ili WiseCare 365? Slobodno ti koristi programe sa licencama iz neimenovanih izvora. I sve ih daj na WUpdate ako može.

ne govorim o programima koje manje-više baš svi koriste, budući da se bavim pomalo s modeliranjem u 4d, ne riskiram dok ne moramLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.