Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predložite mi seriju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predložite mi seriju

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
Korisnik
Poruka
gogi71 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2017 u 20:12
Pojavila se nova sezona Gomorrah.
Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2017 u 20:07
Može li neko da mi preporuči seriju sličnu Grey's anatomy?
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2017 u 20:18
Originalno postovano od strane Subtitle fan Subtitle fan piše:

Može li neko da mi preporuči seriju sličnu Grey's anatomy?

Nisam gledao, ali znam da je ER sa doktorima. Smile
Nemačka "Medikopter 117" mi je također bila zanimljiva kad su je prikazivali kod nas na TV-u, Smile
ali ne znam da li je ima na internetu i da li ima prevoda (pretpostavljam da su odgovori "ne" i "ne" LOL).
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2017 u 20:58
Hvala Edene. I da  nema Medikopter 117 na netu.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2017 u 22:01
ER je super, a sećam se da mi se i Chicago hope svidela nekada davno Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2017 u 12:01
Hvala CSIHug
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2017 u 20:46
Evo jednog predloga i od mene, HBO mini-serija od 9 epizoda je u pitanju.

The Night Of (2016)

IMDB:

Trailer:
Na vrh
bozgo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bozgo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2017 u 09:33
Pitat ču ovdje i nadam se da je OK. 

nije okWink nije ok nigdje na sajtu u skladu s pravilimaWink

Ažurirao cersei - 25.Svibanj/May.2017 u 10:16
Na vrh
dorucak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dorucak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 11:35
Originalno postovano od strane komodo komodo piše:

Evo jednog predloga i od mene, HBO mini-serija od 9 epizoda je u pitanju.

The Night Of (2016)

IMDB:

Trailer:

Odlična serija, jako napeta :)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 10:07
Zapostavljena a prilično interesantna: "Sneaky Pete"

www.imdb.com/title/tt5011816/

Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 06:55
@puppet_master
Sta je zapostavljeno, nisu je valjda pocelli i zajebali posle par epizoda jer je neko trazio zilijonski honorar i tu, ja neznam sta se taj italijan umislio opet, nek mu daju honorar kao u "Lost in Translation" tad se nije zalio nego odradio tezgu i umetnicki odgumio sa mojom miljenicom :)

E ta serija "Sneaky Pete" sa njim sto je preporucujes mi se cini veoma interesantna a i poznata odnekud ali pojma nemam ko mi je spominjao, mozda dok jos i nije izasla, nemam pojma, hvala ti sto si me podsetio sacu je skinuti pa javim utiske kad pogledam :)

supruga je nagazila ovu Mini-seriju takodje, nisam verovao kad sam video postavu ali kako rastu TV kuce, budzet im je postao veci nego za blokbastere i bas sam se odusevio, morali smo je odgledati u dva cuga, da ne sitnimo i ispadnemo iz price :)

Bacite pogled ako vec niste, stvarno je originalna i prica i rezirano je na specifican nacin, odlicna fotografija takodje veoma originalan stil, vredi pogledati po mom misljenju nesto drugacije u svakom slucaju, najbolja kombinacija od svih bolesnih parova jednoglasno Nikol Kidman i Skarsgard, neznam ko je bolesnije usao u ulogu ona ili on...

Approve

Big Little Lies

TV Mini-Series (2017) - 7 Episodes

vrh vrhova svih najvisih vrhica :)

Ažurirao komodo - 28.Srpanj/Jul.2017 u 06:56
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 11:36
Zapostavljena na netu, ne hvali se na sve strane itd,  makar ja nisam video da se previše pominje okolo. LOL No, ovde smo je naveli i u "Dnevniku gledanja serija", na forumu se gleda, nije zapostavljena na Titlovima. Big smile Nevezano je to za status serije i Ribisijev honorar, ubeđen sam da se nastavlja Sneaky Pete, čeka se samo još zvaničan datum (za 2018. sezonu). Smile

Na vrh
Malamadre View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malamadre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 01:49
Ko voli sci - fi, fazon brodovi, galaksije, svemirske stanice, a gledao je Babylon, Stargate, Galaktiku i ostale starije serije, neka pogleda  Halo: Nightfall. Ima 5 epizoda, ali na imdb - u stoji da serija nije zavrsena. Pa taman da pitam ima li kakvih informacija za ovu seriju ? 

http://www.imdb.com/title/tt3804114/
Seks je jedan od devet razloga zasto bismo se trebali reinkarnirati. Ostalih osam nisu vazni.
Na vrh
red_devil_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj red_devil_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 23:15
ljudi, zavrsih 4 sezonu The black list, odusevljen sam...
pod hitno vas molim da mi ljubitelji ove, zatim preason break, agents of shield, blindspot...predloze slicnu, ali ako nema u ovom rangu, vec slabije, onda mi recite da ostanem pod utiscima ovih naslova i dignem ruke bar neko vrijeme...

hvala vam dobri ljudi
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 23:26
Na vrh
steven80 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj steven80 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:41
Breaking Bad iznad svih!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:44
Originalno postovano od strane steven80 steven80 piše:

Breaking Bad iznad svih!

Jesi li gledao "The Wire" ?  Smile Ne baš poređenja radi, već prosto uz Sopranose i Braking Bad , The WIre čini neizostavno štivo za ljubitelje kvalitetne savremene serije, od kako je televizija napravila upadljivu revoluciju po pitanju kvaliteta. Smile
Na vrh
jucca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jucca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 15:28
Stranger things

http://www.imdb.com/title/tt4574334/?ref_=tt_ov_inf

Odlicna serija, odavno me neka serija nije prikovala za fotelju, jos od Losta :)
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 14:37
Može li neko da mi preporuči seriju sličnu How to get away with murder?
Na vrh
horor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj horor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 19:25
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Dead Set odlična Engleska mini serija o zombičima.Ocijena 10/10
Being Human također Engleska serija o Vukodlaku Vampiru i duhu koji žive zajedno.Neču u detalje ali odlična serija 10/10.

A onda u pauzi moze se pogledati neki video iz serije [MomIsHorny] - bez zezanja ima komicnih epizoda Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.