Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preacher (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preacher (2016)

Preacher

Preacher (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Preacher

Godina:

2016

Žanr:

drama, misterij, fantazija, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Evan Goldberg
, Sam Catlin
, Seth Rogen

Glavne uloge:

Joe Gilgun
  >  Cassidy
Dominic Cooper
  >  Jesse Custer
Ruth Negga
  >  Tulip O'Hare
Ian Colletti
  >  Arseface
Graham McTavish
  >  The Cowboy
Tom Brooke
  >  Fiore
W. Earl Brown
  >  Hugo Root
Anatol Yusef
  >  DeBlanc
Lucy Griffiths
  >  Emily
Derek Wilson
  >  Donnie Schenck
Jackie Earle Haley
  >  Odin Quincannon
Ricky Mabe
  >  Miles Person
Jamie Anne Allman
  >  Betsy Schenck
Ptolemy Slocum
  >  Linus
Bonita Friedericy
  >  Terri Loach

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Preacher (2016)
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2015 u 18:48

Preacher (2016)

Žanr:
avantura, drama, fantazija

Uloge: Dominic Cooper, Jamie Anne Allman, Euphrates 'Tee' Arthur, Thomas Barbusca, W. Earl Brown

Jezik: engleski

Radnja:

Preacher je priča o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće natprirodnih moći koje je stvoreno neodobrenim odnosom anđela i demona i koji traži samog Boga, koji je iz nekog razloga napustio Nebo i otišao.

Izvor: serijala.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 08:03
Odgledala prvu epizodu, odusevljena sam - cool lik, odlican suptilni humor i divna fotografija. Hvala za prevode i preporuka za gledanje!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2016 u 20:32
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 16:15
Mračno - komična priča sa puno devijacija. Ništa posebno, ima puno boljih serija na sličnu temu gdje nećete gubiti vrijeme i prespavati tu i tamo silne gluposti i trivijalnosti. Inače, jedino što vrijedi je kvaliteta slike čije kopije se daju naći i na 1080p.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 16:55
Prijevode za 2 sezonu najavio je Arbok ⚡️
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 18:44
Eeee too te Ja pitam.Serija je famozna i prva sezona od prve epizode sve napetija i napetija a svaka epizoda kako odmiče traži sama jedna drugu ma čovječe poezija i sinfinija od akcije i radnje,pa naravno kada je napravljena po strip predlošku.Arbok legendo ova serija zaslužuje tvoje prijevode.Puknuti ću od iščekivanja druge sezone.Ovo je svećenik kalibra za svatkoga.
Everything is a joke !
Na vrh
bebapecic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bebapecic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 01:49
Strip je naravno neprevazidjen,ali i serija ima tu nekakvu otkacenost i brutalnost mog omiljenog stripa.
Na vrh
drale21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj drale21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 13:01
nisam čitao stripove, ali serija mi je totalno otkačena, brutalna i humoristična... pričam jednom dečku o seriji ali po hr nazivu propovjednik.. kao ne sviđa mu se i da on prati flash agente stita... kada sam poceo pricati kratki opis serije ostao je sokiran i zaintrigiran te mi zbranio daljnju priču o seriji svi kojima sam preporučio seriju su oduševljeni
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 16:32
Tako treba drale21,preporučivati s lica mjesta i uživo to je prava preporuka tako bi trebalo se ponašati.Serija je stvarno odlična kao što sam već i prije pisao i početak druge sezone je fantastičan i fenomenalan i odličan i baš mi se sviđa kako je počelo. Aaaaameeeen.
Everything is a joke !
Na vrh
udarnik007 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj udarnik007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 10:10
Volio bih da sam prvo gledao seriju pa citao stripove.
Dobar odabir glumaca no, strip je daleko,daleko bolji.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 09:31
Odlična serija! Pogledao sam prve tri epizode druge sezone, i mogu reći da sam oduševljen! 10/10!
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 11:04
odlično
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 01:06
Kao i kod vecine slicnih stvari strip je svakako bolji ali serija je doooosta dobra, i rekao bih u dobroj meri drugacija od stripa... za prvu sezonu 9/10...

i naravno hvala na odlicnim prevodima koji cine gledanje jos sladje Smile
Na vrh
slavisa037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj slavisa037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 14:41
odlican
Na vrh
njofra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj njofra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 22:16
Svakako nešto novo! I vrlo dobro! Ne bih želio staviti neku ocjenu zato što nemam baš nešto slično da uporedim ali sigurno vrijedi pogledati. Sve preporuke
Na vrh
goran-juric-splica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj goran-juric-splica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 11:20
Od početka mi je legao i obožavam ekipu. Na početku druge sezone pokazao sam prvih 5 minuta supruzi koja nije fan SF niti horora ali je crnog humora i morao sam sa njom pogledati ponovo cijelu prvu sezonu. Veći kompliment nemože dobiti :)
Na vrh
goran-juric-splica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj goran-juric-splica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 11:20
Od početka mi je legao i obožavam ekipu. Na početku druge sezone pokazao sam prvih 5 minuta supruzi koja nije fan SF niti horora ali je crnog humora i morao sam sa njom pogledati ponovo cijelu prvu sezonu. Veći kompliment nemože dobiti :)
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 20:44
Odlicno je zamisljeno i odradjeno.
Kad vec postoje tone super "heroja heroina i junaka" sto nebi i "Preacher".HugClapClapClap
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2017 u 18:57
Odlično
Na vrh
dejan1313 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan1313 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2017 u 23:25
Ретко кад је втора сезона боља од прве што није случај са овом серијом
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,398 sekundi.