Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poznato kad stiže Hellboy (01.12.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poznato kad stiže Hellboy (01.12.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poznato kad stiže Hellboy (01.12.2017.)
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2017 u 18:33
Guillermo Del Toro je napravio odlična dva filma ali biće zanimljivo odgledati i ove nove-stare delove jer je režuju preuzeo Neil Marshall a on zna da napravi baš mračne i upečatljive borbene scene. David Harbour je ok izbor za glavnu ulogu jer je Ron Perlman mator da opet gra tu ulogu. Mila Jovović će doprineti gledanošću ovog filma ali sigurno je moglo da bude mesta i za još neke poznate glumce. Sačekaćemo oktobar 2018 da vidimo dali će ovaj novi Hellboy film biti podjednako dobar kao stari delovi a ja lično mislim da hoće.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 01:01
Zvanični datum izlaska je ovaj koji je već IgaBiva već napisao 11.1.2019. Pogrešio sam u donjem komentaru sam napisao stare informacije o izlasku filma. Izvini za ovo IgaBiva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.