| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Poznato kad stiže Hellboy (01.12.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1625 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Poznato kad stiže Hellboy (01.12.2017.)Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2017 u 18:33 |
|
Guillermo Del Toro je napravio odlična dva filma ali biće zanimljivo odgledati i ove nove-stare delove jer je režuju preuzeo Neil Marshall a on zna da napravi baš mračne i upečatljive borbene scene. David Harbour je ok izbor za glavnu ulogu jer je Ron Perlman mator da opet gra tu ulogu. Mila Jovović će doprineti gledanošću ovog filma ali sigurno je moglo da bude mesta i za još neke poznate glumce. Sačekaćemo oktobar 2018 da vidimo dali će ovaj novi Hellboy film biti podjednako dobar kao stari delovi a ja lično mislim da hoće.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1625 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 01:01 |
|
Zvanični datum izlaska je ovaj koji je već IgaBiva već napisao 11.1.2019. Pogrešio sam u donjem komentaru sam napisao stare informacije o izlasku filma. Izvini za ovo IgaBiva.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |