| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozdrav..... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pozdrav.....Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 00:04 |
|
U zadnje vrijeme slabo dolazim na titlove, zato jer se ovaj forum jako promijenio...Nije više kao prije... Ali iako nisam sudjelovao i dalje sam čitao ludorije mandarine i ostale spamere i njihovo ludo spamanje...
Neću duljiti...Dosta se toga tijekom godina na ovom forumu u meni skupljalo, danas je kap prelila čašu... Ovo je moj zadnji post na ovom forumu....Hvala na druženju, smijehu i svemu ostalom....bilo je stvarno jako lijepo družiti se sa svima vama.... Eto, nisam mogao a da ne odem bez pozdrava...Stoga, veliki pozdrav....
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 00:13 |
|
Ju! Pa koga ću ja sada ubeđivati da spamuje sa mnom, a onda ti kao napišeš tri poruke, i nazovemo to spamom,i tako u krug?
U svakom slučaju druže Spoljnićko, uspeo si jednom da izbegneš smrt u onom okršaju (mada ne znam kako), popapali su te u onom selu nadomak šume, a indijancima nisi smeo prići, ali i pored toga- bilo je lepo druženje. Ko zna, možda ti padne na pamet opet da svratiš
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 00:15 |
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 00:17 |
|
Danas je 11.11.11. i počela su se događati sranja. Sretan ti put i ponekad navrati.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 11:32 |
|
pU...danas je i moj zadnji post,vozdra !
Privlači paznju dečko,vratit ce se on ![]() Ako se ne vrati...sve najlepše Dođi da ti barem čestitamo rođendan za 3 dana ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 11:58 |
|
Čemu odlazak!? Jesam ja to nešto propustila? Šta se desilo? Zeza se garant
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 14:16 |
|
Kontraobaveštajac
, forumski život je izuzetno krhka i relativna stvar, tako da je normalno da se svako malo menja "ekipa". Titlovi su bili ovde mnogo pre tebe i mene i biće mnogo i posle nas i posle svih eventualnih ljutnji, radosti, zameranja, sreća i tuga. Nato, na žalost, Vanjski se ne šali, ali je njegov odlazak nešto sasvim normalno, da kažem redovna pojava za forumašenje. Doduše, najbolje bi bilo kada dođemo u neku fazu kad mislimo da nema dalje da se setimo magičnog "x" u desnom ćošku, ali neko se seti neko ne ![]() Mačak, kao što Gazda reče želimo ti puno sreće u daljem radu , a pogotovo u privatnom životu A kad osetiš višak para u džepu imaj na umu da kaVanu nemamo nameru da selimo
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 14:21 |
|
Nadam se da ćeš se predomisliti, ako ništa drugo a ono da bar ponekad svratiš. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa tobom i slobodno mogu da kažem i privilegija. Sve najbolje prijatelju šta god ti odlučio.
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |