Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PowerDVD 7 Ultra - nema titlova???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PowerDVD 7 Ultra - nema titlova???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ricky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PowerDVD 7 Ultra - nema titlova???
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:20
Imam DVD filmove na HD-u. Kad ih pustim kroz player ne mogu uključiti titl. Mogu mjenjati audio stream dok mi je tab subtitlea ugašen. Ne kužim u čemu je stvar. Možda netko? thx
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:25
Ajde probaj pusti ih sa bilo kojim drugim player-om, WMP ili BS Player-om ili.... Vidi da li onda ima prevoda? Možda ti DVD filmovi nemaju prevod???

Inače, Power DVD 7 je blajv od programa!!! 6. je mnogo bolja!!!
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:43
da.. u wmp-u mi ima titl a u PDVD-u ga nema. Ne kužim... 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:54
Glupavi Power DVD 7. Imao sam ga par sati i zgrozio se, tako da imam solidnu 6. , mada i ona nije nešto... Ako imaš mogućnosti deinstaliraj 7 i instaliraj 6.!!!
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 20:40
Thx Darije, budem probao 6-icu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.