| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
povratak u ind |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: povratak u indObjavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:31 |
|
dali mi neko moze pomoci da nadjem ovu seriju,gledao sam je davno, volio bih je pogledati ponovo.takodje vec dugo trazim i stari indijski film ;sjeti se moje pjesme;pa ako mozete,pomozite.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:45 |
|
Lakse bi ti pomogli da si nam napisao naslove u originalu, pretpostavljam da film "sjeti se moje pjesme" Geet iz 1970 http://www.imdb.com/title/tt0065764/ Postoji i prevod: http://titlovi.com/titlovi/geet-76840/ Poslacu ti privatnu poruku gdje mozes naci Geet. Za povratak u ind ti ne mogu pomoci, napisi vise informacija, molim. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
svetlanalane
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:49 |
|
Uzgred serija se zove povratak u IDN (Return to eden), iz 1983 i australijska je. Govori o devojci (Stefani Harper) koja je izgubila roditelje u čini mi se avionskoj nesreći (ili brodolomu beše) i brigu o njoj preuzima rođak iz Australije. Fina serijica koja je imala nekih 7 epizoda čini mi se ali se posle par godina dosnimavalo i pretvorila u sapunicu.
Sada kada znaš naslove, koristi pretragu i voila! Ažurirao svetlanalane - 17.Travanj/Apr.2010 u 09:57 |
|
|
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:23 |
|
kao informativno neka stoji tema jer si dobio sta kako se zove, inace potraznja za linkove je strogo zabranjena:
Pravila ponašanja na forumu 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!! Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.
|
|
![]() |
|
mirelica84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 09:27 |
|
pozz imam jedno pitanje trazim vec 15 godina
jedan indiski film povratak u idn to je stara produkcija ako bi mi iko mogao da pomogne da ga nadjem bila bih mu neizmjerno zahvalana pozzz
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 14:05 |
|
Možda http://www.imdb.com/title/tt0151206/ . To je remake ove australijske serije pomenute gore.
|
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
mirelica84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 16:48 |
|
da to je taj film mnogo vam hvalaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 20:38 |
|
Nema na čemu.
|
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |