Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban savet u vezi sa stampacem....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban savet u vezi sa stampacem....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban savet u vezi sa stampacem....
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:06
Hitno mi je potreban toner/ kertridz kako se vec zove za laserski stampac Samsung ML 1640. Videh da se krece od oko 5000 do 6200 dinara, makar u radnjama cije sam sajtove nasla na netu.

Pored toga neki nude i neke no name, tako se i zovu, no name tonere koji vaze za odredjene vrste stampaca. Ima i za moj ta no name zamena i kosta oko 30-40 evra sto i nije mala usteda. Kad pomislim samo da sam stampac platila 6300 pre nepunih godinu dana.. uh..

Elem, jel neko koristio te zamene i sta mi je ciniti? Sta da kupim??
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:44
Pa ako ti od pre nepunih god. dana štampač, onda sigurno još imaš i garanciju ... i verovatno minimimum god dana. Tako da ... izbor vuče, kako ja mislim, na boju. 

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:55
Hmmm veceras mi IQ nije jaca strana imam i svedoke da potvrde hahaha. Nisam te bas razumela :)))

Inace, meni su rekli da ovaj model ne moze da se dopunjuje. Tako mi rekao prodavac i jos par njih, a sad me neki ubedjuju da moze , a i videh na netu da su neki punili. Valjda ima veze sa nekim cipom, ne razumem se preterano u hardware, pa ne znam.

Dakle sad imam dve dileme:

1. Puniti ga ili ne?
2. Ako ga ne puniti nego kupiti nov kertridz, uzeti original ili zamenu??
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 04:24
Ma rekoh da ako nije star štampač, a kupljen po standardima, onda sigurno još uvek imaš garanciju za njega? A ako imaš onda ti se ne isplati novi da uzimaš, već tempere boje ako može ša sipaj u njega. Nisu jeftine dopune, ali možda iz ove perspektive da pogledaš? Ako čovek kaže da može da se dopunjuju, onda može. Ako laže zapali mu kolibu i toliko.

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 10:55
Ako se puni, punenje 100%
Kupiti novi = kraci ili duzi od originalni, glavobolje, etc.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 11:47
Nikad ranije nisam koristio stampac pa zato i nista ne znam, ali sad sam uzeo jedan ustvari dao mi je jedan drug. Nije puno koristen nekoliko puta a boja nema zato pretpostavljam da je presusila. Sta da radim moze li da se boje pune ili moram nove da kupim, tsto tako ne znam dali je laserski ili nije i koja jerazlika ako moze neko da mi daje savet stampac je: Canon pixma iP1800
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 12:30
To je inkjet stampac, moze se dopuniti ali pitanje da li se zapekao ketridz (u tom slucaju mozes pokusati sa alkoholom da sredis to) takodje kvalitet stampe opada posle punjenja, to zavisi i od boje sa kojom punis. Ako se slucajno otisao ketridz resenje je kupovina novog mada pitanje koliko ti se to ispalti, ja licno imam laserski HP1018 vec 3,4 god punio jednom i stampa kao kada je kupljen, tako da ako koristis vise stampac resenje je laserski.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:12
OK hvala 
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:34

Originalno postovano od strane ..već tempere boje ako može ša sipaj u njega... [/QUOTE ..već tempere boje ako može ša sipaj u njega... [/QUOTE piše:

Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Ako laže zapali mu kolibu i toliko.

[QUOTE=Kampfar] Ako laže zapali mu kolibu i toliko.

Videcu da li mogu, al bas zato sto je po garancijom mi se ne cacka mecka. Jer mislim da ima onaj cip koji bi morali da cackaju u servisu, ako to uopste rade, a ako to urade sumnjam da mi posle garancija vazi.

LOL LOL LOL

Ažurirao faithlessmary - 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:35
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 15:00
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

AKO se puni :(
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 17:57
Previše ti to fino radiš ...
Prati primer što sveštenik kaže u Ed and his dead mother, ,,And then i take my balls, and throw them over my shoulders! And then rush into the flame'' XD ... 

Ažurirao Kampfar - 18.Kolovoz/Aug.2010 u 17:58

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2010 u 13:58
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

AKO se puni :(

http://www.trustedreviews.com/printers/review/2009/04/14/Samsung-ML-1640-Mono-Laser/p2

Definitivno se puni (ima samo crni toner). Ima ga moj prijatelj i punili su mu toner kod nas u "Virtycom"-u, valjda beše 1500 din. punjenje. Sve zavisi od servisa koje imaš tamo i da li znaju svoj posao. Ako te muči garancija, sigurno je gubiš posle punjenja. Možda je onda ipak bolja kupovina novog tonera, ali se ipak raspitaj da li onda i dalje važi garancija ili moraš kod njih (zvaničnog servisa) da obaviš zamenu originalnim tonerom.

Ažurirao Movie Master - 20.Kolovoz/Aug.2010 u 14:00
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2010 u 14:17
da sad ne guglam, novi toner košta nekih 6000, a štampač oko 70e i baš nije pametno kupovati novi toner i ako prilkom punjenja nešto zeznu, ništa ne gubi, gubitkom garancije, jer je već u planu da se potroši nekih 60 evra za kupovinu tonera, zato preporučujem, refilovanje!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.