| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Potreban savet u vezi sa stampacem.... |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Potreban savet u vezi sa stampacem....Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:06 |
|
|
Hitno mi je potreban toner/ kertridz kako se vec zove za laserski stampac Samsung ML 1640. Videh da se krece od oko 5000 do 6200 dinara, makar u radnjama cije sam sajtove nasla na netu.
Pored toga neki nude i neke no name, tako se i zovu, no name tonere koji vaze za odredjene vrste stampaca. Ima i za moj ta no name zamena i kosta oko 30-40 evra sto i nije mala usteda. Kad pomislim samo da sam stampac platila 6300 pre nepunih godinu dana.. uh.. Elem, jel neko koristio te zamene i sta mi je ciniti? Sta da kupim??
|
||
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
||
![]() |
||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:44 |
|
|
Pa ako ti od pre nepunih god. dana štampač, onda sigurno još imaš i garanciju ... i verovatno minimimum god dana. Tako da ... izbor vuče, kako ja mislim, na boju.
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 00:55 |
|
|
Hmmm veceras mi IQ nije jaca strana imam i svedoke da potvrde hahaha. Nisam te bas razumela :)))
Inace, meni su rekli da ovaj model ne moze da se dopunjuje. Tako mi rekao prodavac i jos par njih, a sad me neki ubedjuju da moze , a i videh na netu da su neki punili. Valjda ima veze sa nekim cipom, ne razumem se preterano u hardware, pa ne znam. Dakle sad imam dve dileme: 1. Puniti ga ili ne? 2. Ako ga ne puniti nego kupiti nov kertridz, uzeti original ili zamenu??
|
||
|
|
||
![]() |
||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 04:24 |
|
|
Ma rekoh da ako nije star štampač, a kupljen po standardima, onda sigurno još uvek imaš garanciju za njega? A ako imaš onda ti se ne isplati novi da uzimaš, već tempere boje ako može ša sipaj u njega. Nisu jeftine dopune, ali možda iz ove perspektive da pogledaš? Ako čovek kaže da može da se dopunjuju, onda može. Ako laže zapali mu kolibu i toliko.
|
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 10:55 |
|
|
Ako se puni, punenje 100%
Kupiti novi = kraci ili duzi od originalni, glavobolje, etc. |
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 11:47 |
|
|
Nikad ranije nisam koristio stampac pa zato i nista ne znam, ali sad sam uzeo jedan ustvari dao mi je jedan drug. Nije puno koristen nekoliko puta a boja nema zato pretpostavljam da je presusila. Sta da radim moze li da se boje pune ili moram nove da kupim, tsto tako ne znam dali je laserski ili nije i koja jerazlika ako moze neko da mi daje savet stampac je: Canon pixma iP1800
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 12:30 |
|
|
To je inkjet stampac, moze se dopuniti ali pitanje da li se zapekao ketridz (u tom slucaju mozes pokusati sa alkoholom da sredis to) takodje kvalitet stampe opada posle punjenja, to zavisi i od boje sa kojom punis. Ako se slucajno otisao ketridz resenje je kupovina novog mada pitanje koliko ti se to ispalti, ja licno imam laserski HP1018 vec 3,4 god punio jednom i stampa kao kada je kupljen, tako da ako koristis vise stampac resenje je laserski.
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:12 |
|
|
OK hvala
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:34 |
|
Videcu da li mogu, al bas zato sto je po garancijom mi se ne cacka mecka. Jer mislim da ima onaj cip koji bi morali da cackaju u servisu, ako to uopste rade, a ako to urade sumnjam da mi posle garancija vazi. ![]() Ažurirao faithlessmary - 18.Kolovoz/Aug.2010 u 14:35 |
||
|
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 15:00 |
|
AKO se puni :(
|
||
|
|
||
![]() |
||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 17:57 |
|
|
Previše ti to fino radiš ...
Prati primer što sveštenik kaže u Ed and his dead mother, ,,And then i take my balls, and throw them over my shoulders! And then rush into the flame'' XD ... Ažurirao Kampfar - 18.Kolovoz/Aug.2010 u 17:58 |
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2010 u 13:58 |
|
http://www.trustedreviews.com/printers/review/2009/04/14/Samsung-ML-1640-Mono-Laser/p2 Definitivno se puni (ima samo crni toner). Ima ga moj prijatelj i punili su mu toner kod nas u "Virtycom"-u, valjda beše 1500 din. punjenje. Sve zavisi od servisa koje imaš tamo i da li znaju svoj posao. Ako te muči garancija, sigurno je gubiš posle punjenja. Možda je onda ipak bolja kupovina novog tonera, ali se ipak raspitaj da li onda i dalje važi garancija ili moraš kod njih (zvaničnog servisa) da obaviš zamenu originalnim tonerom. Ažurirao Movie Master - 20.Kolovoz/Aug.2010 u 14:00 |
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2010 u 14:17 |
|
|
da sad ne guglam, novi toner košta nekih 6000, a štampač oko 70e i baš nije pametno kupovati novi toner i ako prilkom punjenja nešto zeznu, ništa ne gubi, gubitkom garancije, jer je već u planu da se potroši nekih 60 evra za kupovinu tonera, zato preporučujem, refilovanje!
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |