Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potražujem sljedeće horore
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potražujem sljedeće horore

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Muffica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Muffica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potražujem sljedeće horore
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 10:38

Dakle ovako potražujem ove filmove -Night of the living dead (Romerova crnobjela verzija + remake od onog talijana,no u boji je u svakom slučaju)

-dawn of the dead (stari fala bogu)

-day of the dead (+ ako neko ima onaj vražji directors cut,još nisam čuo da neko zna za to kamoli da ima)

-braindead,bad taste,evil dead(1,2,ak postoji i 3! :D )

-the thing,re-animator,alien,aliens

-texaški masakr motornom pilom prvi dio(stari,neću šugavi remake)

-house of a thousand corpses(sam radi dr satana)

-prvi dio "pet sematary"

-John Carpenters Vampires

-Zombie(neznam čiji je al sam čuo da je prejeben :D )

---to bi za sad bilo to,al bi volio da mi preporučite još koji dobar film sa zombijima pa da ga date ako imate.što se tiče titlova u gore navedenim filmovima,nisu bitni,ako ih ima super,ako nema-dobro.

---e sad,budući da sam siromašan filmovima mogu dat nofčanu nadoknadu recimo 10-20 kuna na svaki film,ili pržit mptrice sa pankom(jerbo sam panker jel).kad smo već kod toga čuo sam da postoji neki zombie film sa pankerima,pa ak neko ima.

---ljepo vas molim da se javite(svejedno jel tu ili na p.m) jer sam donedavno imo većinu ovih filmova,al stradalo od ruke mojih retardiranih frendova.

zahvaljujem

Thats my mother you`re pissin` on!!!
Na vrh
Muffica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Muffica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 10:50
e da,i od stephena kinga Noćni letač,mislim da je u orginalu Night Flyer
Thats my mother you`re pissin` on!!!
Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 11:18
Imam John Carpenter's Vampires !
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 11:24
imam sve
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 11:11
i ja isto imam sve
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.