Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poruka administraciji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poruka administraciji

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jale46 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jale46 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poruka administraciji
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2012 u 20:09
Evo ne znam kako da se javim vama adminima, no evo prvi put ću ovako, preko foruma.
Znači, prije nekih 5 minuta sam objavio prijevod za ONE TREE HILL S09E09 na hrvatski.
Uglavnom, skužio sam da mi je jedna linija kriva. Dakle, 7. linija po redu ide ovako:

kako pričate o Clayovim
problemima s dorom,

Trebalo bi je promjeniti da ovako izgleda:

kako pričate o Clayevim
problemima s drogom,

Znači, trebalo bi Clayovim>Clayevim i dorom>drogom

Hoćete li rješiti to?
Hvala.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2012 u 20:34
Ispravila sam grešku i odobrila prevod, no sledeći put možete sami da ispravite i javite se u temu Brisanje i ispravak titlova Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.