Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
respectme View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj respectme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 08:52

Dobro jutro svima.Treba mi pomoć oko titlova...prvi put skidam film sa interneta,ali kada probam skinuti titl...Cryneuspješno...skinula sam film NORBIT,i molila bih vas za pomoć oko titla...hvalaSmile

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 09:51
Hmmm, objasni malo vise.
Jel odavde skidas titl?
Ma ne moguce da ne mozes da skines.
Kliknes na titl koji zelis, pita te gde zelis da sacuvas i kliknes OK. Recimo da ti je na C: disku.
Dobice titl "132312-Norbit.zip" (ovo je primer) na c disku, i unutar njega se nalazi fajl norbit.srt ili norbit.sub.

Ne znam.
Napisi malo vise, sta je problem.
Na vrh
respectme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj respectme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 12:38

Tako sam i uradila ali dalje ne mogu.Kliknula sam na titl i sačuvala gde želim,ali ne mogu ga ubaciti na film...Pre sat vremena sam skinula titl za film transformers ali sa druge stranice, i sve sam mogla normalno i jednostavno napraviti i uskladiti sa filmom,ali ovaj titl ne...ne znam da li me razumeš...

Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 13:10
Cek cek malo...

Znaci skinula si fajl sa ovog sajta. Sacuvala fajl u isti folder sa filmom. Pazi, svi titlovi na ovom sajtu su spakovani u zip ili rar arhivi, tako da prvo moras da raspakujes titl. Ako si i to uradila pustis film na nekom playeru ucitas i titl i taj koji si skinula nece da se pokaze uopste ili sta???

Imas verovatno vise titlova za film Norbit pa probaj neki drugi dok ne ubodes za release filma kojeg si skinula.
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
respectme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj respectme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 13:36
Upravo je to problem...pokušala sam učitati titl ali neeeeeeeeeeeeeećeeeeeeeeeeeeesmile59
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 13:59
Pa jel si probala Norbit sa neke druge stranice da skines.
Mada mi je prosto neverovatno ali recimo da si u pravu.

PITANJE 1
DA li uopste nema titla kad pustis Norbit ili ima titla ali kasni/zuri.

Ne znam,
ajde ostavi mi adresu u PM pa cu ti poslati moj titl za Norbit. Meni radi, isti titl sa ove stranice.
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 14:27
a mozda je problem i u playeru??? koji player koristis?
probaj mv2player bsplayer radlight... u svim tim mora da radi...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.