Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
OLDBOY View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OLDBOY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 07:35
nabavio sam film pan's labyrint, piše KVCD nešto, bin file...šta da radim s tim?kako ga pokrenut?
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 10:18
to ti je image cda. uzmi alchohol (program ne rakiju) ili tako nesto pa sprzi
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 11:56
imam i ja par takvih, nije mi bas po volji jer kad ga otvorim bude mi u .dat formatu, jel sa alchoholom isto bude u .datu?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 12:00
Može i Daemon Tools, ili u zavisnosti koji Nero paket imaš, možeš koristiti i Nero ImageDrive... Lepo instaliraš neki od ovih programa, pa će ti se pojaviti još jedan optički uređaj u My Computer. E sad u zavisnosti koji program instaliraš, različite su ti i opcije za "podizanje slike" ( tog fajla koji imaš), Recimo za Daemon tools, ideš samo desni klik na novonastali optički uređaj-> podigni sliku i učitaš taj tvoj fajl... Posle se radi sve normalno...
Na vrh
freedado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj freedado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 13:13
Vezano uz ovu temu kad napravim extract .cue ili .bin file a to bude film veličine recimo 790 MB(znači moram ga zapržiti na disk vel. 800 mb )e sad me zanima s obzirom da je extenzija .dat kako dodati titl jer shema isti naziv ne pomaže za gledanje na linijskom DVD playeru.
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 14:57
stvar je u tome da taj video koji ima ekstenziju .dat nije divx ni xvid nego VCD (VideoCD). zbog toga ga i dobijete kao image. uz VCD ne mozete koristiti prijevode koje imate za AVI video (divx, xvid...)
Na vrh
freedado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj freedado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 17:53
Imam CD na kojem je snimljen upravo .bin. Folderi koji se stvore su:EXT, MPEGAV(u kojem je film ext.dav i to sa zaljepljenim titlom)SEGMENT i VCD. Sad me zanima kako i na koji način je zaljepljen taj titl.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,247 sekundi.