| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoc oko utorrenta i.... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:33 |
|
ajde kazi sta je wiraless posto imam i laptop kako ono furaju internetom po kaficima isl.sta tu treba da se uradi
|
|
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:49 |
|
e u pravu si maher izgleda da je do toga nije brate 4-5 dana treba 10 dana da negasim komp da bi vratio jedan film,inACE HVALA ZA SAJTOVE
|
|
|
|
![]() |
|
LukicAleksandar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:52 |
|
Ja sam tek sad primetio da si napisao da ti pise error, sto nema veze sa dostupnoscu, on se pojavi kada fajl koji skines pomeris u drugi folder ili slicno. Ja sam imao problema sa dostupnoscu prosle godine, ispostavilo se da je do provajdera. A pokusavao sam i sa ovim tutorijalom, mozda ces ti imati vise srece.
http://www.scribd.com/doc/4280023/DOSTUPNOST Pogledaj da li ti je na donjoj margini torenta zelena kvacica ili zuti usklicnik, ako si dostupan zelena kvacica je. Ažurirao LukicAleksandar - 12.Studeni/Nov.2008 u 00:08 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |