Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć ...nero je u pitanju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć ...nero je u pitanju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
daddy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć ...nero je u pitanju
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 00:04

do  danas  sam  normalno  radio  sa  nerom...krenem  da  cu opet prziti  nece...

npr  idem  stavljati vise  filmova na  dvd,hocu  da  izaberem brzinu 4x ,on mi na popisu prikaze brzine 1x,2x,2.4x,maximalno  probao  sam  sve  brzine  ali nece

izbaci  crvenim  burn proces  failed  with speed  2.4x  npr.

i jos  kaze da treba napraviti nesto sa disc-one,i test drive sam radio ali nista probao sam i sa nerom 7.2.0,ma kaki

molim  vas  da se jave samo oni  koji su u stanju pomoći

zahvaljujem se...

daddy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 00:27
U PITANJU SU TI DISKOVI i REZAČ!!!!!! SA NERO-m TI JE SVE U REDU!!!!! 100%
Verovatno imaš neki "osetljivi" CD/DVD-RW, koji ima problem sa nekim diskovima
Ja sam dugo kuburio sa SONY DVD-RW, koji dobro nareže dva-tri diska, a onda četvrti upropasti ( i kod njega je izbacivao te čudne brzine i gluposti), sad sam uzeo PLEXTOR i tu nema frke - radi kao sat!!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
daddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 02:13

a ha,hvala na pomoći lega...

ma imam necovu przilicu...ma  necu se zamarati uzeti cu ko iti   plextorprzilicu ,pa  cemo vidjeti,jos jednom,hvala

Ažurirao daddy
daddy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,216 sekundi.