Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMAGAJTE DRUGARI !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMAGAJTE DRUGARI !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMAGAJTE DRUGARI !!!
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 02:29
Koje si sve plejere upotrebio?
Proveri koje su ekstenzije pomenuti filmovi: znači da li su .avi ili neke druge.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 14:25
formatiraj komp.......salim se, to se i meni događalo prije...sad ne..neznam sta je bilo krivo, rekao bi ti ali stavrno sam zaboravio!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 15:14
Skini program AVIcodec. Učitaj u njega filmove koji ti ne rade. Pre svega ako neće da ih učita - nisu.avi; dalje, ovim programom ćeš videti koji su codec-i upotrebljeni za film, pa ćeš samim tim znati da li je problem u njima. Idemo sistemom eliminacije.... na kraju će nešto ostati...
Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 22:41
Originalno postovano od strane cinik cinik piše:

OTKRIO SAM U CEMU JE STVAR. Necete mi verovati! Naime, radi se o filmovima “Groznica subotnje veceri” I “Laku noc I srecno”. Osoba koja mi ih je rezala, foldere u kojima se nalaze je nazvala upravo tako, ali je koristila ova nasa latinicna slova sa kvacicom. Cim sam promenio naziv foldera, ne koristeci ova slova sa kvacicom, film sam sasvim normalno pokretao iz svakog playera. Naravno, sa diska mi I dalje nece pustati, jer je nemoguce preimenovati, ali zato sa harda rade najnormalnije cim ih preimenujem da slova nemaju kvacicu.

DA MI JE NEKO REKAO DA JE OVO RAZLOG, SLATKO BIH GA ISMEJAO!!!

Hvala vam svima na savetima, I eto, da znate za u buduce ako nekog bude mucilo nesto slicno.

Pozdrav!!!

LOL , ROFL .........
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.