| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Polednice Aka The Noonday Witch (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Polednice Aka The Noonday Witch (2016)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 00:22 |
|
Polednice (2016) Aka The Noonday Witch ![]() Režija: Jiri Sádek Scenarij: Karel Jaromír Erben, Michal Samir Žanr: Horor Jezik: Češki Država: Čehoslovačka Republika Trajanje: 90 min Anna Geislerová ... Eliska / The Noonday Witch Karolína Lipowská ... Anetka Zdenek Mucha ... mayor Mráz Daniela Kolárová ... Mrs. Mrázová Jirí Strébl ... Zdenek Polácek Marie Ludvíková ... Dása Polácková Mikulás Prosek ... Simon Halka Tresnáková ... Simon's mother Film je insipisan pjesmom Karela Jaromira Erbena 'Polednice' iz zbirke 'Kitice'. Eliska i njena kći započinju novi život u kući na osami dok je, kako majka kaže, 'otac na službenom putu'. Kada se laž izađe na vidjelo, njihov se odnos počinje mjenjati. Istovremeno, mitska Podnevna vještica materijalizuje i približava im se. Da li zaista postoji opasnost ili je sve to samo u glavi majke? Prevod je najavio: Gale |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |