| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pokvareni telefon |
Odgovori
|
Stranica 123 44> |
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pokvareni telefonObjavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 00:21 |
|
Ajmo svi koji dolaze na forum preko mobilnog i imate aktivirano ono automatsko prepoznavanje reči da pokušamo bukvalno da igramo pokvareni telefon.
![]() Pravila su jednostavna: Na rečenicu ispod, dodate četiri reči koje vam mobilni ponudi kao srednji izbor. Sledeći kopira celi tekst u komentaru iznad njegovog i doda nove četiri reči. Možete stavljati i znakove interpunkcije tamo gde smatrate da ima smisla. Mislim da će biti urnebesno. ![]() Početak glasi: Mislim da sam lud zato što... (sledeći nek doda sledeće četiri reči) |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:11 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka...
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:13 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:15 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za... P.S. Šta sam to ja kucao kad mi ovakve stvari predlaže telefon?
![]() ![]() ![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:17 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:20 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda...
|
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:39 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:42 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo...
|
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:43 |
Da vidiš na šta meni liči makedonska tastatura nakon što smo igrali ovu igru na jedan makedonski forum. ![]() Dobili smo (približno) rečenicu da će se svet istrebiti na jedan sektaški sabor ptica u voćnjaku na plaži u Ukrajini i Poljskoj.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:45 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:58 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu.
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:06 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u
I to što kažeš, bar da ima neke koristi od ove pokvarene tastature.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:10 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji...
|
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:27 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:31 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju...
|
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:38 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:09 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za...
|
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:15 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite...
PS. I ti si pozelenio.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:19 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite životne sredine i prostornog... P.S. Od muke.
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:24 |
|
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite životne sredine i prostornog planiranja, Oliver. Ali izgleda
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 44> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |