Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pogledajte trejler za
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pogledajte trejler za "Dune"! (09.09.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pogledajte trejler za "Dune"! (09.09.2020.)
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:14
Ne verujem da cu gledati
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:20
Naravno da nećeš. Ja 'oću.

Na vrh
coka50 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj coka50 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:39
Moš mislit što ti nečeš gledat,ja hoću.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 16:55
Sloboda izbora )
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:19
Valjda ću pročitati knjigu do tad, nešto mi kilavo ide LOL
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 00:06
Volim Herbertov Dune serijal, i originalne romane, a i one koje je napisao sin.
Također, valjda sam jedan od rijetkih, koji obožava Lynchovu filmsku verziju. Za mene će Kyle MacLachlan uvijek biti jedini pravi Paul Atreides.
Svidjele su mi se i mini-serije tako da ću gledati i ovu verziju. Nadam se samo da neću imati čudne snove kao kad sam gledao Villeneuveov Arrival.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 00:43
Hm... jesam li samo ja u ovom traileru vidio Star Wars?
Možda je subjektivno, ali ne volim kad se od nečeg pokušava napraviti nešto drugo.
Pokušava li WB imati svoj pandan Star Warsa?

Meni je Lynchova verzija super. Naravno, da je imao današnju tehniku i ostalo sigurno bi to djelovalo još dotjeranije. Ali je napravio najbolje što je mogao.

I stvarno ne vidim smisao u većini reboota, koji su uglavnom radi "modernizacije", pri ćemu obično zaseru priču.

Serija mi je bila OK, zato što je to bio pokušaj da se ispriča kompletna knjiga (valjda - nisam čitao, ali mislim da sam to negdje čuo), pa je naravno imalo šta da se nadogradi. Nije možda ostavila toliki utisak kao film, ali jeste dobar utisak svakako.

Ne kažem da neću gledati ovo i ne kažem da mi se neće svidjeti. Ne donosim sud unaprijed, nego samo reagiram na trailer.

P.S. Pokušavao se sjetiti cijelo vrijeme otkud mi je poznat ovaj što glumi Leta, kad ono Paul iz sequela Star Warsa... Oscar Isaac... Slučajnost? Smile

Ažurirao baho - 11.Rujan/Sep.2020 u 00:55
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2020 u 17:26
voljela sam onaj stari film kao klinka.. prije godinu-dvije pročitah i knjige komplet, orginal+ sin, mislim da nisam bila alkoholičar da bi tada počela pitiLOLLOL

Bogocar je kriv za sveLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.