Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pogedaj ovooo !!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pogedaj ovooo !!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
chetko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pogedaj ovooo !!!!!
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 23:24
Vakooo ljudiii moji...
imam malog Burazaaa... koji nezna eng. a ja njemu nabavio DBGT

da gledaaa jer je lud za animijimaaa...

Sad vas molim ako ko može poslat sveee titlove od epizode 1 do zadnjeee da Mali čitaaaa.....

Usreči te mi burazaaa.. thx...
(bezbrige zna čitat)        & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;       mail: chetko@gmail.com
Na vrh
chetko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 23:37
a ako ima od himenaaa(Heman) titl može i to na isti mail 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2006 u 13:08
mmm... da!

meni mali buraz nezna eng. a ja mu nabavio sve simpsone

ajd prevedite
Na vrh
chetko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 14:05
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2006 u 10:37
Originalno postovano od strane groznim-84 groznim-84 piše:

ja nabavio sve od 24 ali moja baba nezna da cita jer moze neko da sinhronizuje na spanski ili portugalski !!!

P.S. ocajna baba

Pitacu ja moju jel ima vremena da prevede

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.